VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

Solberga BK Gå-fotboll

SBK Gåfotboll är en ljuspunkt i mångas vardag

GÅ-FOTBOLLEN passar alla som vill spela fotboll och motionera. GÅ-FOTBOLLEN är i ett lugnare tempo vilket gör att den passar alla. Inga förkunskaper krävs! Du får motion, nya vänner och en trevlig stund tillsammans. Är du 55+ och vill röra på dig tillsammans så anmäl ditt intresse här Gå-fotboll .

”Det här är också fotboll på riktigt”
2024-05-22 08:22
Nyhet från Stockholmsfotbollsförbund 15 maj 2024, 10:09

En nyhet denna säsong är seriespel i gåfotboll. Tidigare har StFF ordnat gåfotbollscuper, men nu finns också möjligheten att spela matcher kontinuerligt vars resultat redovisas i en tabell. Något som spelarna Marita och Sture välkomnar.
- Det är lite kul och jobbigt, aningen prestationsångest men matcherna har varit roliga att spela och vi är glada över möjligheten.

Läs hela artikeln på STFFs hemsida |KLICKA HÄR|
"När vi möte Sickla IF"

Dagens match i gåfotboll Djurgårdens IF mot Solberga BK
2024-05-20 19:45
Solberga BK gjorde ännu en stabil kämpainsats mot Djurgårdens IF i Gåfotboll serien på Hjorthagen IP.
När slutsignalen ljöd stod 15-2 till Solberga BKs favör, vilket innebär tre vinster och endast en förlust så långt in i serien.
Solberga BK - Sickla IF
2024-05-11 20:18

Solberga BK efter 2 matcher leder SBK serien Mix Utan målvakt 2 poäng före Hammarby IF FF 3 poäng för dagens motståndare Sickla IF.

Tisdagen den 14 maj, matchen börjar 10:30 i vår hemmaborg Solberga bollplan.

Vi hälsar Sickla IF, domaren Eskander Valestany samt publik varmt välkomna till Solberga Bollplan.

Föreningen, 14/06 14:32
Föreningen, 14/06 12:31