Solberga BK Gå-fotboll

SBK Gåfotboll är en ljuspunkt i mångas vardag

GÅ-FOTBOLLEN passar alla som vill spela fotboll och motionera. GÅ-FOTBOLLEN är i ett lugnare tempo vilket gör att den passar alla. Inga förkunskaper krävs! Du får motion, nya vänner och en trevlig stund tillsammans. Är du 55+ och vill röra på dig tillsammans så anmäl ditt intresse till gafotboll@solbergabk.se med namn, telefon och mejladress. Vi startar upp igen måndagen den 10 augusti klockan 17:00 på Solberga Bollplan, Lerkrogsvägen 30.

Välkommen till GÅ-FOTBOLLEN i Solberga Bollklubb.

GÅ-FOTBOLLEN Höststarten skjuts upp!
2020-08-06 08:22

SBK GÅ-FOTBOLL skulle kunna vara en ljuspunkt i mångas vardag men tyvärr måste vi skjuta uppstarten eftersom de flesta är 65-plusar och i riskgrupperna. Och några risker vill vi inte ta utan avvaktar Folkhälsomyndigheten besked den närmaste tiden.

GÅ-FOTBOLLEN passar annars alla som vill spela fotboll och motionera.

GÅ-FOTBOLLEN är i ett lugnare tempo vilket gör att den passar alla. Inga förkunskaper krävs! Du får motion, nya vänner och en trevlig stund tillsammans. Är du 55+ och vill röra på dig tillsammans så anmäl ditt intresse till gafotboll@solbergabk.se med namn, telefon och mejladress. Vi startar upp igen efter besked av Folkhälsomyndigheten på Solberga Bollplan, Lerkrogsvägen 30.

Ansvarig för verksamheten är Christer Bertling, 070 - 897 20 30 som söker ytterligare personer som kan hjälpa till i verksamheten - tveka inte. Kom med och ha kul du också!

Välkommen till GÅ-FOTBOLLEN i Solberga Bollklubb.

GÅ-FOTBOLLEN HOPPAS KUNNA ÅTERUPPTAS I AUGUSTI
2020-05-01 13:32
(Bild: Christer Bertling)

På grund av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens anvisningar att skydda riskgrupper har GÅ-FOTBOLLEN legat nere under våren.

Vi hoppas kunna återuppta GÅ-FOTBOLLEN i augusti och då träna 1 gång per vecka på Solberga Bollplan.

GÅ-FOTBOLLEN riktar sig till alla över 55 år och verksamheten återupptas naturligtvis under förutsättning att äldre får vistas utomhus i mindre grupper.

Föreningen, 16/04 09:26
Föreningen, 15/04 07:52