Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Äntligen seriepremiär för Sanktan!
2021-05-07 12:39

Som vi längtat och äntligen är det dags för seriepremiär för S:t Erikscupen.
Det är viktigt att vi nu tar ansvar och respekterar gällande regel.

På vår hemmaarena Solberga BK, spelar vi utan publik.

Varmt välkomna till match önskar vi spelare, ledare, domare och övriga funktionärer.

Återstart GÅ-FOTBOLL den 20 maj 2021
2021-05-06 08:55

Vi skall återstarta GÅ-FOTBOLLEN och träna 1 gång per vecka på Solberga Bollplan under förutsättningar att vi äldre får vistas i mindre grupper och inte utsätts för Corona risken. Verksamheten startar för alla över 55 år.
Ansvarig för återstarten blir Karl-Gunnar Flygt och Donald Boström som också behöver hjälp.
Är du nyfiken på, eller vill veta mer om Gå-fotboll?
Klicka här https://www.solbergabk.se/start/?ID=281897

Utbildningstillfälle - Leda små lirare - onsdag 19 maj
2021-05-04 13:32
Sju små lirare som just har spelat sin första Sanktanmatch

Hur är det att vara ledare för små barn? Hur fungerar små barn och varför behöver du tänka lite annorlunda när du planerar och genomför en fotbollsträning för små barn?

Vill bli medlem eller prova på? Klicka här för att registrera dig.

F08/09, 08/05 15:30
P10, 08/05 12:46