VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

P11/12
P11/12 åker nu till Gothia Cupe
2024-07-14 10:54, P11/12

Idag åker P11/12 till Gothia cup. En härlig bussresa på 8h ner till Göteborg.

laget har tränat 4ggr den här veckan och laget känner sig redo för den stora utmaningen.

ÄNDRING AV SBK STYRELSE
2024-07-10 10:12

En av klubbens långvariga och trogna ledare, styrelseledamoten Magnus Asplund,

har fått nya uppdrag i sitt civila arbetsliv varav tiden inte längre räcker till för engagemang i

klubbens styrelsen. Vi tackar Magnus för sina viktiga och starka insatser i styrelsen och önskar honom lycka till.

Suppleanten Anna Danielsson ersätter nu Magnus och träder nu in som ordinarie ledamot i Solberga BKs styrelse.

Ledare
Kansliet har sommarstängt
2024-07-01 10:05, Ledare

Solberga BK kansli håller helt stängt från 1 juli-28 juli, vi öppnar åter måndagen den 29 juli
kl. 10.00. Under v 27 - 30 kollar vi mailen sporadiskt.

Trevlig Sommar önskar Solberga BK

Vill bli medlem eller prova på? klicka här för att registrera dig.

Sommar aktiviteter, 10/07 11:15
Ledare, 01/07 10:05