VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Fotbollsligan (Futsal) sportlovet - 2023
2023-02-06 09:42

Vi inleder sportlovet med att spela Futsal i kämpetorpshallen, vill du vara med?
Vi kommer att spela 3 mot 3 (Utan målvakt) så samla ihop ett lag med 3 eller flera kompisar i föreningen.  Vi ser gärna mixtlag med både tjejer och killar i laget gäller P/F 09-11.

Datum och tid:
måndag 27 februari – torsdag 2mars. 10:00-14:00

fredagen den 3 mars har vi FIFA 23 turnering i klubbhuset 10:00-15:00

SBK Fotbollsligan är kostnadsfritt men anmälan krävs, klicka på länken nedan för göra din anmälan

Senast onsdagen den 15 februari måste jag ha er anmälan.

Vid frågor kontakta mig ronny@solbergabk.se

Välkomna!

Avgifter 2023
2023-02-02 09:33

Som alla säkert har märkt har avgiften för 2023 aviserats. Sedan 1 januari 2022 infördes en ny avgiftsmodell samtidigt som medlemsavgiften sänktes. Den nya modellen innebär att samtliga medlemmar i ett hushåll (familj) registrerade i vårt medlemssystem SportAdmin endast betalar EN medlemsavgift för samtliga i familjen.

Ni behöver vid inbetalning välja om ni vill betala familjeavgift. Om man markerar detta alternativ vid första inbetalningen kommer automatiskt övriga familjemedlemmar därefter endast betala gällande aktivitetsavgift för den verksamhet man deltar i.

I händelse att man har många aktiva barn i föreningen beslutades även om ett avgiftstak för barn- och ungdomar (under 20 år) i händelse att den sammanlagda aktivitetsavgiften skulle överstiga 1 900 kr per år och familj.

I händelse av att era barns (under 20 år) sammanlagda aktivitetsavgift skulle vara högre än det beslutade avgiftstaket (1 900 kr) behöver ni kontakta oss (kassor@solbergabk.se) så att vi kan justera beloppen i ert fall. Vi beklagar att detta inte kan hanteras per automatik men tyvärr saknas funktionalitet för detta i vårt medlemssystem SportAdmin.

Avgiften ska vara inbetald senast 28 februari. Detta är särskilt viktigt om man avser att delta vid årsmötet eftersom endast dem som har betalat förfallna medlemsavgifter och under mötesåret fyller lägst 12 år äger rösträtt vid årsmötet. Den nya modellen där samtliga registrerade medlemmar i ett hushåll betalar EN medlemsavgift för samtliga i familjen ger vårdnadshavare till barn som ej är röstberättigade vid årsmötet möjlighet att representera dem under förutsättning att man själv anmält att man vill vara medlem i SOLBERGA BOLLKLUBB som spelare, ledare, styrelseledamot eller supporter. Anmälan görs via hemsidan och vårt anmälningsformulär.

Årets första träning
2023-02-01 09:09

Efter julledigheten genomförde Gåfotbollen i går tisdagen den 31 januari åretsförsta träning i ett vackert väder. Solen sken över SOLBERGA.
Inledande genomgång med ny spännande information följt fotbollspass och efter träningen vart den sedvanliga fikan 😊

Välkommen att prova på Gåfotboll hos oss! Vi har lika många kvinnor och män 55+ som spelar fotboll hos. Gåfotbollen är en utmärkt motionsform för dig som har spelat fotboll tidigare men även för dig som nybörjare.

De tränar varje tisdag mellan 10.30-12.00.

För dig som vill stanna och umgås så bjuder vi på kaffe efter varje träningspass i vår fina kafeteria.

Vill bli medlem eller prova på? klicka här för att registrera dig.