Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Julmarknad Kristalltorget 28/11
2021-11-23 07:39
Solberga firar 75 år - och första advent!!

Välkommen till Kristalltorget söndagen den 28 november mellan klockan 12.00 - 16.00 för att fira in första advent.

Solberga BK´s damlag kommer att vara där med SBKS chokladhjul med fina vinster. Köp en lott och stötta tjejerna!

Tomas Lundman kommer att försöka sig på värdsrekordsförsök i fotbollsjonglering.

Det blir dans kring granen, barnkör från Unga Örnar, film och utställning om Solberga då och nu. Billey Shamrock sjunger bland andra egna visor om Solberga, blåsorkester, bolljonglering och dans till Tommy the Rocker Band och Scoop. Och så blir det marknadsstånd med försäljning, tävlingar, prisutdelning och utlottningar!

Damlaget div 4 2022
2021-11-22 14:36

Grattis tjejer som idag vart klara för div 4 2022.

Avtackning Troj
2021-11-22 13:43

Vi vill tacka Troj för sin tid som assisterande tränare i Solberga BK.

Troy har fått erbjudande om att hjälpa som tränare i ett akademilag och vill därför prova på vad det innebär för honom och hans utveckling som tränare nu när han har fått denna möjlighet.

Vill bli medlem eller prova på? Klicka här för att registrera dig.

P10, 24/11 13:22
P10, 23/11 20:08