VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare
Stort grattis Sara!
2024-06-18 16:52, Ledare

Som i helgen vart Sara godkänd UEFA C tränare, Sara blir föreningens första kvinnliga ledare sedan tidigare är Dennis Wahlund, Magnus Lundgren, Oscar Dejfors, Osvaldo Vergara, Tomas Fasth
UEFA C tränare.

Tränarutbildning UEFA C är den första i raden av UEFA:s tränarutbildningar och bygger vidare på innehållet från Tränarutbildning SvFF D.

Som deltagare får du en helhetsbild av spelet fotboll samt fördjupad förståelse inom områdena

• Spelet
• fotbollens ledarskap
• fotbollsfys
• fotbollsaktionens utförande
• matchen

Mer information om upplägg och innehåll finner du i fotbollsportalen

UEFA C omfattas av:

• Förförståelse: eget digitalt arbete (1 timme)
• Kursmodul 1: 2 dagar (08.30-17.30)
• Hemuppgifter: (8 timmar) + 1-2 Mikrogruppsbesök (á 4 timmar)
• Kursmodul 2: 1 kväll (18.00-22.00)
• Hemuppgifter: (8 timmar) + 1-2 Mikrogruppsbesök (á 4 timmar)
• Kursmodul 3: 2 dagar (08.30-17.30)

Solberga BK tjej dag 2024
2024-06-14 14:32

Dagen då tjejerna står i fokus!

Söndagen den 18 AUGUSTI, 09:00 - 12:00  på Solberga BP.

Vi avslutar med att bjuda på hamburgare och något att dricka till alla som kommer!

Mer om programmet presenteras i början av augusti.

SBK önskar er en trevlig sommar.

Ny app version från SportAdmin
2024-06-14 12:31

Hej,

SportAdmin, vår systemleverantör, har under det  senaste året jobbat på en ny app. I höstas flyttades ledarna över till den nya appen, och nu är det dags för medlemmarna att göra samma sak.

Hur ser den nya appen ut?
 Mycket kommer att vara sig likt och vi tror att du  snabbt kommer känna dig hemma!
När alla flyttat över till den nya appen kommer nya  funktioner dyka upp allt eftersom.

Så här gör du:
 Medlem/målsman
Ladda ner appen “SportAdmin – För ledare och medlemmar” i App Store
eller Google Play.

Logga in i appen med e-post och inloggningskod. Använd samma e
post som du idag använder för att logga in i MedlemsAppen.

Du kan nu ta bort den gamla MedlemsAppen från din telefon. Den kommer snart stängas för
användning.

Ledare:
Du använder redan den nya appens  ledarvy. Det som du tidigare använt
MedlemsAppen för hittar du nu i medlemsvyn Logga ut och in ur appen (Viktigt!
 Klicka högst upp i appen på "filtret" där du ser period och gruppnamn
 Klicka på knappen “Byt till medlemsvy” längst ner till höger på
sidan där du ser dina grupper.

Nu är du inne i medlemsvyn
För att växla tillbaka till ledarvyn  klickar du återigen på "filtret" högst  upp och sedan "växla till ledarvy"  längst ner!

FAQ och information hittar du här

Vill bli medlem eller prova på? klicka här för att registrera dig.

Ledare, 19/06 10:19
Ledare, 18/06 16:52