VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Gå-fotboll
Dagens match i gåfotboll Djurgårdens IF mot Solberga BK
2024-05-20 19:45, Gå-fotboll
Solberga BK gjorde ännu en stabil kämpainsats mot Djurgårdens IF i Gåfotboll serien på Hjorthagen IP.
När slutsignalen ljöd stod 15-2 till Solberga BKs favör, vilket innebär tre vinster och endast en förlust så långt in i serien.
Gemensam matchklimathelg
2024-05-17 09:53

Helgen 18–19 maj kommer Stockholms fotbollsförbund och övriga distrikt, Svenska fotbollsförbundet och föreningar. Solberga BK kommer också vara med att manifestera för ett bättre matchklimat inom svensk fotboll.

Vi har satt upp affisch vid våra ingångar runt Solberga bollplan samt i vårt kafé, under helgen kommer vi ha funktionärer gå runt och prata med ledare, spelare samt publik och dela ut tipskorten.

#tryggarematchklimat

Helgens matcher 18/19 maj
2024-05-15 13:34

Vill bli medlem eller prova på? klicka här för att registrera dig.

Sommar aktiviteter, 20/05 12:48
Ledare, 20/05 10:01