Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

2021-03-06 10:53

Med anledning av det allvarliga läget i Stockholm har styrelsen beslutat att ställa in fotograferingen lördag 13 mars. Vidare rekommenderas spelare, föräldrar och ledare som varit bortresta under sportlovet att inte delta under vecka 10.

Planeringen inför Solberga Cup 2021
2021-03-05 08:44

Igår torsdagen den 4 mars samlades SBK-arrangemangsgrupp för att påbörja planeringen inför Solberga Cup som kommer att spelas alt 1 23 - 24 oktober alt 2 16 - 17 oktober.

Inom kort kommer vi att öppna vår cupsida.

Damer
Nyförvärv till damlaget
2021-03-01 11:01, Damer
Bilden ovan. En del av damlaget :-)

Damlaget rustar upp inför kommande spel i division 5 under 2021.

Lagledningen för damlaget ligger inte på latsidan när det gäller nyförvärv, ytterligare 7 spelare kommer vara med på satsningen som nu görs.

Vi passar på att hälsa följande spelare välkomna till Solberga BK damer!

Anette Nilsen, Anslöts redan i hösten 2020
Isabella Luna
Safia Jaouhari
Cecilia Strömfelt
Sandra Karlsson
Cecilia Belvén
Alla kommer ifrån Newroz FC

Lina Messaoudi, Anslöts redan i hösten 2020

Håll utkik på hemsidan och våra sociala medier, truppen börjar ta form!

Är du också intresserad av att vara en del av Solberga BK damer?

Vi välkomnar alla som vill komma att känna på vår verksamhet. Vi har en stabil tränarstab med mycket engagemang, kunskap och hjärta för tjejerna.

Kontakta lagledaren Katarina Back, 070-453 95 05, damlaget@solbergabk.se och gör upp om tid för träff.

Vill bli medlem eller prova på? Klicka här för att registrera dig.

P13, 08/03 14:59
F08/09, 05/03 20:33