Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Dagens OS fråga
2021-07-24 08:10

Under den Olympiska spelen i Tokyo, kommer vi på vår Facebook sida ställa en fråga om OS under OS.
Klicka här för att komma till vår Facebook sida

Grattis Magnus L!
2021-07-19 14:47

Idag gratulerar vi vår ordförande Magnus Lundgren på 55 årsdagen!

Stort tack för ditt engagemang och din insats för Solberga BK både framför och bakom kulisserna.

11O Dagar tills Solberga Cup 2021

Solberga BK
Stureby SK:1
Stureby SK:2

Har ni inte anmält ett lag till SBC-21, då bör ni göra det nu!!!!!

Klicka på länken för att komma till vår cup sida

Välkomna önskar Solberga BK

Vill bli medlem eller prova på? Klicka här för att registrera dig.