Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Cupspel
2020-10-14 13:19

Först ut är vårt damlag som möter Värmdö IF div 3 i Victoria Cup , matchen börjar 18:00.
Sedan klockan 20:00, är det dags för vårt herrlag att möta BK Fyren div 6.
Bägge matcherna spelas i vår hemmaborg Solberga bollplan.

Skills & Play Clinic
2020-10-12 10:16

Igår söndag den 11 oktober hade Svenska Fotbollsakademin i samarbete med Solberga BK en Skills & Play Clinic.

I ett soligt och behagligt väder på Solberga bollplan kom det 50st förväntansfulla spelare från flera olika föreningar, 18st kom från Solberga BK och några ledare för att få inspiration.

Skott-clinic!

En spelinriktad clinic där spelarna fick träna på att identifiera skottlägen, välja skotteknik och dra nytta av taktiska fördelar kopplat till olika avslutslägen i spelet.

Under 2 timmar effektiv fotbollsträning med skott och tillslag i centrum.

Spelarna tränade på val av skotteknik utifrån avslutsläget – kopplat till bland annat avstånd, vinkel och yta. Dessutom tränar dom på taktiska avslut kopplat till målbild och målvaktens position.

En lyckad Skills & Play Clinic som präglades av glädje och lärande.

2020-10-05 13:17
I lördags den 3 oktober spelade Solberga BK F08 sin första 9 mot 9 cup.
Tjejer spelade tre bra matcher. Det ska bli så trevligt att följa er i 2021 i 9 manna serien.
Tack tjejer och ledare för en bra genomförd turnering.

Vill bli medlem eller prova på? Klicka här för att registrera dig.