Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

INSTÄLLT NATIONALDAGSFIRANDE PÅ SOLBERGA BOLLPLAN.
2020-06-05 11:41
Sveriges vackra flagga.

Firandet av Sveriges Nationaldag den 6 juni 2020 och firande av Stadsdelen SOLBERGA 75-års jubileum INSTÄLLT.

Solberga Bollplan kan dock nyttjas i mindre grupper mellan klockan 08:30 – 17:30 för Er som är hemma och vill träffas på Solberga Bollplan för bollspel såsom fotboll, bandy, basket, handboll, längdhopp eller varför inte boulespel på Era egna villkor med iakttagande av gällande bestämmelser från Folkhälsomyndigheten. Inget kommer att organiseras utan allt sker spontant.

Nästa större arrangemang kan bli den 30 augusti 2020 på Kristalltorget under förutsättning att nuvarande anvisningar från Folkhälsomyndigheten lättar. Vi kommer i så fall tillsammans med Hyresgästföreningen och PRO Solberga-Brännkyrka fira att den första hyresgästen flyttade in i Solberga 1950 för 70 år sedan. Boll och fotbollstrolleri med världsmästaren Tomas Lundman som är på plats.

Även den 26 september 2020 bjuder Solberga BK alla barn och ungdomar och på en familjeunderhållning i Parklek Kristallen med artisten Zillah & Totte.

JULMARKNAD på Kristalltorget den 29 november 2020 för hela familjen med skoj för hela familjen. Kanske kommer TOMTEN på besök. Sker i samarbete med Hyresgästföreningen.

VÄLKOMMEN och ha en trevlig Nationaldag.

F08/09
F08 & F09 anmälda till Mini Tiger Cup
2020-06-05 06:15, F08/09
F08 & F09 är anmälda till Mini Tiger Cup som spelas den 14-16 augusti på Skarpnäcks Sportfält.
Båda lagen är anmälda till spel i nivå medel/lätt. Lagen är garanterade 6 matcher var och spelas både på konstgräs och naturgräs.

/Ledarstaben
SBK:AREN
2020-06-04 09:23

SBK:AREN klubbtidning och har gjort så sedan många år tillbaka. Den skildra hela klubbens verksamhet:  fotboll, innebandy,  handboll, ishockey samt den gemensamma verksamheten i Solberga BK. Vi håller på som bäst att scanna SBK:aren inom kort kommer dom att finnas på vår hemsida.

Vill bli medlem eller prova på? Klicka här för att registrera dig.

P09, 04/06 20:16
P09, 01/06 20:50