VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap

Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Fira nationaldagen i morgon med Solberga Bollklubb
2023-06-05 14:42

Fira nationaldagen i morgon den 6 juni med Solberga Bollklubb

Aktiviteter för hela familjen.

Vi ses på Solberga bollplan Lerkrogsvägen 30 från 10.00 till 16.00.

Här kan du ladda ner vår flyer |Klicka Här|

Välkomna!

6 fördelar med att vara tränare i ditt barns lag
2023-06-01 10:11
BLI EN AV VÅRA LEDARE I SOLBERGA BK

Inte nog med att det är fantastiskt för ditt barn när du ställer upp i dennes fritidsaktiviteter – du själv har även stor nytta av erfarenheterna som ett ledarskap inom idrottsrörelsen ger.
 
Här är några bra exempel:
 

1. Du får spendera mer tid med ditt barn

Tid känns ofta som en bristvara. När du tränar ditt barns lag får ni mer tid att umgås och skapa fler glada minnen tillsammans. Du ser ditt barn utvecklas utanför hemmiljön och ser också hela laget växa tillsammans.
 

2. Du får träna och röra på dig

Skippa gymmet! När du tränar ditt barns lag kan du passa på att träna och röra på dig själv samtidigt. Genom att vara en fysiskt aktiv tränare blir du en bra förebild och gör nytta för din egen hälsa och välmående. Lägg det på vilken nivå du vill. All rörelse är bra!
 

3. Du får ett större socialt nätverk

I vuxen ålder kan det vara svårt att träffa nya vänner och socialisera i nya sammanhang. Att engagera dig i ditt barns idrottande ger en unik möjlighet att träffa andra engagerade människor att umgås med. Kanske skaffar du vänner för livet?
 

4. Du utvecklar flera färdigheter och förmågor

Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan utveckla i din nya roll som tränare. Du lär dig ledarskap med tålamod och lugn samt problemlösning, administrativ förmåga och att anpassa dig till nya situationer. Framförallt utvecklar du din kommunikationsförmåga som kan vara en av livets viktigaste färdigheter. Det är helt enkelt oundvikligt att växa och bli mer kreativ när du tar dig an tränarrollen.
 

5. Du får möjlighet att vara en god förebild

Gör något som verkligen spelar roll – var med och guida nästa generation. En bra tränare har möjlighet att påverka varje utövare de har att göra med i positiv riktning på många plan. Den påverkan du gör kan vara din största belöning.
 

6. Du kommer att ha kul

Den största anledningen till att barn idrottar är för att det är kul – men det är även kul att coacha! Att lära känna barnen, se dem bygga självförtroende, hjälpa dem utvecklas och att själv känna stolthet när allt flyter på. Du får också springa runt (eller exempelvis åka skridskor) och leka, vilket är kul i alla åldrar!
 
 
Känner du dig fortfarande inte bekväm med att axla rollen som tränare? Börja med att vara assisterande eller hjälp till på andra sätt. Det är guld värt för Sveriges föreningsliv och dig själv!

 

Text är skriven av Laget.se
https://bloggen.laget.se/tips/6-fordelar-med-att-trana-ditt-barns-lag/

 

Vår ordförande fyller 69 år
2023-05-30 07:24

Idag firar vår ordförande Donald Boström 69 år.
Det vill vi uppmärksamma och stämma upp i sång.
Donald är en engagerad ordförande som bara vill det bästa för oss medlemmar i Solberga BK.

Stort grattis Donald!!!

Bli medlem

Vill bli medlem eller prova på? klicka här för att registrera dig.

Ledare, 02/06 07:19 
Gå-fotboll, 29/05 10:01 
F10-12, 29/05 06:18 
P11/12, 28/05 09:35 
 
FACEBOOK
SPORTGROSSEN
COOP
TWITTER
SPONSORER