Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Gå-fotboll
Solberga BK Gåfotboll tog ett historiskt steg
2022-08-12 08:30, Gå-fotboll

Den 5 augusti var det dags för den allra första gåfotbollsmatchen för Solberga BK.

14 förväntningsfulla 65-plusare åkte till Enskede IP för att deltaga i Stockholm Football Cup 2022.

|Klicka här för att se bilder från kvällen|

"Gå-fotboll" Vi deltog med 2 lag, ett herrar 60+ samt ett damlag 55+.

Herrar 60+

Solberga BK
Hammarby IF
Enskede IK

Hammarby IF - Solberga BK
Solberga BK - Enskede IK
IF Olympia - Solberga BK

Damer 55+
Enskede IK - Solberga BK
Matchtid 2 x 10 minuter.

En efterlängtad seriepremiär är nu avklarad och vi kan gå vidare med en god känsla.

I Solberga BK finns det 28 Gå-Fotbollsspelare mellan 62 och 77 år som tränar en dag i veckan på Solberga Bollplan. Efter träningarna tar hela gänget den obligatoriska fikan tillsammans i kafeterian.

Damer
Höstens första hemma match
2022-08-11 13:05, Damer

Dags för höstens första hemma match. Vi tar emot Tullinge TP IK.
söndagen den 14 augusti 18.00 på Solberga bollplan.

Varmt välkomna!

Ingarö Skärgårdscup
2022-08-11 10:29

Då var det dags för våra P12 & P13 att spela Ingarö Skärgårdscup och det är tagga lag som åker till Ingarö.

Vi önskar er stort lycka till.

Vill bli medlem eller prova på? Klicka här för att registrera dig.

Damer, 11/08 13:05
Herrar, 11/08 12:58