Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

GÅ-FOTBOLLEN Höststarten skjuts upp!
2020-08-06 08:19

SBK GÅ-FOTBOLL skulle kunna vara en ljuspunkt i mångas vardag men tyvärr måste vi skjuta uppstarten eftersom de flesta är 65-plusar och i riskgrupperna. Och några risker vill vi inte ta utan avvaktar Folkhälsomyndigheten besked den närmaste tiden.

GÅ-FOTBOLLEN passar annars alla som vill spela fotboll och motionera.

GÅ-FOTBOLLEN är i ett lugnare tempo vilket gör att den passar alla. Inga förkunskaper krävs! Du får motion, nya vänner och en trevlig stund tillsammans. Är du 55+ och vill röra på dig tillsammans så anmäl ditt intresse till gafotboll@solbergabk.se med namn, telefon och mejladress. Vi startar upp igen efter besked av Folkhälsomyndigheten på Solberga Bollplan, Lerkrogsvägen 30.

Ansvarig för verksamheten är Christer Bertling, 070 - 897 20 30 som söker ytterligare personer som kan hjälpa till i verksamheten - tveka inte. Kom med och ha kul du också!

Välkommen till GÅ-FOTBOLLEN i Solberga Bollklubb.

Solberga Bollklubb - Unite Stockholm
2020-08-05 14:23

Om 11 dagar startar vårt herrlag årets seriespel, redan nu på söndag 9 augusti möter vi Unite Stockholm i vår hemmaborg Solberga bollplan, matchen startar klockan 18.00.

Sitt inte hemma utan kom ner till Solberga BP och heja på våra herrar.

Välkomna!

Föreläsningen Coachande Föräldraskap
2020-08-04 09:56

Som förälder är du viktig för ditt barns motivation, utveckling och upplevelse av fotbollen och hens möjligheter till ett livslångt intresse för idrott i stort. Du är också en viktig resurs i SOLBERGA BK´s arbete med att skapa en idrottsmiljö för så många som möjligt, så länge som möjligt i så bra verksamhet som möjligt.

DU ÄR DEN VIKTIGASTE PERSONEN I DITT BARNS LIV OCH HUR KAN JUST DU STÖTTA DITT BARN PÅ BÄSTA SÄTT?

Vi behöver din hjälp! Du som förälder har i högsta grad en viktig roll att fylla då det gäller att bidra till ett stödjande klimat och en bra stämning runt våra fotbollsplaner för ditt och andras barn. Vi hoppas att vi genom denna föreläsning skapar förutsättningar för en bättre matchsituation för alla spelare i Sanktan.

Du kommer att få kunskap om idrottens nya riktlinjer, aktuell forskning och ett coachande förhållningssätt. Vi kommer att prata om stödjande miljöer och hur du kan coacha och motivera ditt barn på bästa sätt.

Det coachande föräldraskapet handlar om att släppa taget lagom mycket för att barnen ska få prova själva och inse att de själva kan. På så sätt kan de finna glädje och utvecklas på ett bra sätt. Men visste du att det varje dag finns barn som slutar att idrotta på grund av vuxnas beteende runt deras träningar och matcher? Ofta upplever inte föräldrarna att de pressar sina barn för hårt, men var femte barn känner hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna.

Datum: 2020-09-03
Tid: 18:00 - 20.30
Plats: Digitalt - Microsoft Teams

Välkommen till föreläsningen Coachande Föräldraskap

Vill bli medlem eller prova på? Klicka här för att registrera dig.