VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Kul med SBK under sportlovet
2024-02-22 08:54

Hej!

På sportlovet arrangeras vi roliga fritidsaktiviteter i vår fina klubblokal, för våra medlemmar.
Mellan den 26,27 februari 2024. Öppet mellan 10.00 – 15.00.

Vi kommer att ha följande aktivitet varje dag tävling i (FIFA) FC 24, spela bordshockey och bordsfotbollsspel, spela olika spel, se film, baka som vi fikar på eftermiddagen eller bara komma ner och chilla.

Vi ses under sportlovet 😊
Ronny, Jennifer, Mattias

Kallelse till årsmöte
2024-02-21 12:33

Föreningens Årsmöte kommer att hållas i vårt klubbhus, Lerkrogsvägen 30.
onsdagen den 28 mars 2024, klockan 19:00.

Motioner och förslag från medlem som skall behandlas på årsmötet skickas till styrelsen,
styrelsen@solbergabk.se senast 28 februari.

Välkomna!!
2024-02-20

Vi kommer inom kort att avisera avgiften för 2024
2024-02-13 18:19

Solberga BK tillämpar en medlemsavgiftsmodell som innebär att samtliga medlemmar i ett hushåll (familj) registrerade i vårt medlemssystem SportAdmin endast betalar EN medlemsavgift för samtliga i familjen.

För att utnyttja denna möjlighet måste man:

• Vara registrerad i vårt medlemssystem SportAdmin.
  • Aktivt välja alternativet ”Familjemedlemskap” vid inbetalning.

Väljer man alternativet "Familjemedlemskap" ser man också alla personer som är kopplade till (omfattas av) familjemedlemskapet. OBS! Detta förutsätter att de personer som ska omfattas av familjemedlemskap också finns registrerade i vårt medlemssystem. Om ni vill registrera fler familjemedlemmar så gör ni detta via hemsidan och vårt anmälningsformulär.

Om man väljer alternativet ”Familjeavgift” för den först betalda medlemmen i familjen kommer därefter övriga familjemedlemmar automatiskt endast betala gällande aktivitetsavgift för den verksamhet man deltar i.

Solberga BK har även ett avgiftstak för barn- och ungdomar (under 20 år) i händelse att den sammanlagda avgiften (medlems + aktivitetsavgifter) skulle överstiga 1 900 kr per år och familj. Hur mycket man totalt ska betala framgår av aviseringen. Om den sammanlagda avgiften för samtliga barn (under 20 år) skulle överstiga 1 900 kr behöver ni kontakta oss (kansli@solbergabk.se) så att vi kan justera beloppen i ert fall. Vi beklagar att detta inte kan hanteras per automatik men tyvärr saknas funktionalitet för detta i vårt medlemssystem SportAdmin.

Avgiften ska vara inbetald senast 29 februari. Detta är särskilt viktigt om man avser att delta vid årsmötet eftersom endast dem som har betalat förfallna medlemsavgifter och under mötesåret fyller lägst 12 år äger rösträtt vid årsmötet.

Vill bli medlem eller prova på? klicka här för att registrera dig.