VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Det är många av våra spelare som spelar e-Fotboll (FIFA).
2023-01-26 06:57

För att våra spelare ska få möjlighet att engagera sig i sociala aktiviteter, även när de inte träffas när vi tränar eller spelar matcher, så startar vi E-sport. Först ut e-Fotboll för våra spelare.

Därför har vi skickat ut en intresseanmälan till våra spelare födda 2011-2009.

De spelare i Solberga BK som redan vet att de vill vara med, ber vi fylla i formuläret nedan så att vi ser hur många som vill vara med redan från start.

Till intresseformuläret >>

Påsklovscamp 2023
2023-01-24 09:55

Påsklovscamp på Solberga BP med Supercoach!
Ta chansen att utveckla dig själv som fotbollsspelare under tre dagars påsklovscamp med
erfarna instruktörer från Supercoach, som alla är utbildade i Supercoach-metodik.

Arrangeras av Solberga BK och Supercoach!

Anmäl här!

Snart börjar vi!
2023-01-17 13:31

Vill bli medlem eller prova på? klicka här för att registrera dig.