VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
F2016

SOLBERGA BOLLKLUBB - FLICKOR 2016

Vår värdegrund

Vi vill erbjuda en positiv och rolig verksamhet i vilken alla ska utvecklas och uppleva sammanhållning och gemenskap. Därför ska vår verksamhet kännetecknas av följande ledord:

• Gemenskap och sammanhållning
  • Positivt och roligt
  • Utveckling framför resultat
  • Så många som möjligt – så länge som möjligt
  • Finna sin plats i laget

Vi välkomnar alla att delta i vår verksamhet och vi vill att de ska känna glädje i sitt idrottsutövande. Alla har samma värde och ska ha möjlighet att utöva idrott utifrån sina förutsättningar. Oavsett idrottslig talang, kön, kulturell, religös eller etnisk tillhörighet, ska alla genom sitt idrottsutövande känna samhörighet med sitt lag och sina lagkamrater.

Nyfiken på att prov spela?

Intresseamälan kan också göras här (klicka på länken)

Kontakt:

Lagledare