VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap

Solberga BK Gå-fotboll

Solberga Bollklubb bjuder in damer och herrar + 55 år till en hälsofrämjande och rolig gemenskap där ALLA, oavsett kön, ålder, nationalitet kan delta. Gå-fotbollen har likt fotbollen sina rötter I England där den benämns “Walking-football”.

En sport där ALLA kan vara med

Gå-fotboll har ingen övre åldersgräns och kan utövas kvinnor och män såvält enskilt som tillsammans. Eftersom Solberga Bollklubb är en förening som gillar gemenskap så utövar vi naturligtvis Gå-fotboll tillsammans.

Hur man spelar

Reglerna är mycket enkla där de mest väsentliga är följande:

Man får INTE springa

Man måste ALLTID ha minst en fot i marken.

Brott mot detta, t.ex. Ett löpsteg, eller ett upphopp resulterar I straff- eller frispark

Spelformen är 7 mot 7 (varav en målvakt I respektive lag) och spelas på 5 mot 5 plan I två halvlekar om 20 minuter.

Vår värdegrund

Vi vill erbjuda en positiv och rolig verksamhet i vilken alla ska utvecklas och uppleva sammanhållning och gemenskap. Därför ska vår verksamhet kännetecknas av följande ledord:

Gemenskap och sammanhållning

Positivt och roligt

Utveckling framför resultat

Så många som möjligt – så länge som möjligt

Finna sin plats i laget

Vi välkomnar alla att delta i vår verksamhet och vi vill att de ska känna glädje i sitt idrottsutövande. Alla har samma värde och ska ha möjlighet att utöva idrott utifrån sina förutsättningar. Oavsett idrottslig talang, kön, kulturell, religiös eller etnisk tillhörighet, ska alla genom sitt idrottsutövande känna samhörighet med sitt lag och sina lagkamrater.


  

 
FACEBOOK
ENENDA
TWITTER
SPONSORER