VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

SOLBERGA BOLLKLUBB - FLICKOR 10

Vi vill erbjuda en positiv och rolig verksamhet i vilken alla ska utvecklas och uppleva sammanhållning och gemenskap. Därför ska vår verksamhet kännetecknas av följande ledord:

• Gemenskap och sammanhållning
  • Positivt och roligt
  • Utveckling framför resultat
  • Så många som möjligt – så länge som möjligt
  • Finna sin plats i laget

Vi välkomnar alla att delta i vår verksamhet och vi vill att de ska känna glädje i sitt idrottsutövande. Alla har samma värde och ska ha möjlighet att utöva idrott utifrån sina förutsättningar. Oavsett idrottslig talang, kön, kulturell, religös eller etnisk tillhörighet, ska alla genom sitt idrottsutövande känna samhörighet med sitt lag och sina lagkamrater.

Kontakt:

Lagledare

Tomas Fasth

Ulrika Douglas Alyhr

sbk-f10@solbergabk.se

Tränare

Ulrika Douglas Alyhr

Tomas Fasth

Michelle Laurell

Osvaldo Vergara

Provspel

Är du intresserad av att provspela med oss?

Klicka här för att anmäla dig

Avslutning - Yoump
2022-10-10 13:16

härF10 åkte till Yoump för att avsluta S:t Eriks-cupen 2022. Vi hade 16 glada tjejer som lyckades hoppa sig trötta utan att skada sig  😉. Pizza och slush var däremot inget som de rekomenderade.

En lyckad dag trots "maten" 🥳.

Flera bilder finns här.

Årsta FF - SBK
2022-09-26 07:38

Vår näst sista match i S:T Erikscupen för i år spelades mot Årsta på deras hemmaplan. Det var lite ovant att vi som bortalag var först på plats, men någon gång ska väl vara den första 😉. Trots att det var tidigt för tjejerna var de flesta glada och positiva, kanske pga vädret 😎. Uppvärmning var bra och relativt lugn denna morgon. När väl matchen började var vi med från start, vilket vi inte brukar vara. Alla kämpade bra efter egen förmåga. Årsta spelade bitvis mycket bra och pressade tillbaka oss under långa perioder. Våra backar var mycket duktiga och tillsammans med en otroligt bra prestation av vår målvakt så stod vi emot deras anfall mycket bra. I tredje perioden tog vi över mer och mer, vi hade stundtals mycket bra anfall med uppspel längs kanterna. Detta var troligen tjejernas bästa prestation under hela säsongen.

Hammarby - DIF 2022-08-21
2022-08-28 14:22

Söndag den 21 augusti gick nästan hela laget och såg Hammarby möte Djurgården.
Imponerande uppslutning, några glada och någon mindre glad. Autografer från vissa spelare gjorde att dagen blev lyckad oavsett vilket lag de håller på.

Föreningen, 02/02 09:33
Föreningen, 01/02 09:09