SOLBERGA BOLLKLUBB - FLICKOR 10

Vi vill erbjuda en positiv och rolig verksamhet i vilken alla ska utvecklas och uppleva sammanhållning och gemenskap. Därför ska vår verksamhet kännetecknas av följande ledord:

• Gemenskap och sammanhållning
  • Positivt och roligt
  • Utveckling framför resultat
  • Så många som möjligt – så länge som möjligt
  • Finna sin plats i laget

Vi välkomnar alla att delta i vår verksamhet och vi vill att de ska känna glädje i sitt idrottsutövande. Alla har samma värde och ska ha möjlighet att utöva idrott utifrån sina förutsättningar. Oavsett idrottslig talang, kön, kulturell, religös eller etnisk tillhörighet, ska alla genom sitt idrottsutövande känna samhörighet med sitt lag och sina lagkamrater.

Kontakt:

Lagledare

Tomas Fasth

Ulrika Douglas Alyhr

sbk-f10@solbergabk.se

Tränare

Ulrika Douglas Alyhr

Tomas Fasth

Michelle Laurell

Osvaldo Vergara

Provspel

Är du intresserad av att provspela med oss?

Klicka här för att anmäla dig

F10 träningsläger
2021-08-26 14:41

En lyckad dag som började med kommunikation och sammarbetsövningar följt av frågesport och lunch.

Därefter lite vila genom att vi tittade på när F08/09 spelade mot Örby. Tjejerna försökte analysera matchen efter bästa förmåga.

Sedan blev det en kort promenad till Västberga IP följt av mellanmål och ett vanligt träningspass.

Efter träningen åt vi tacos och tittade på film i klubbhuset.

Se härlig bilder från dagen

Föreningen, 26/10 15:17
Föreningen, 25/10 09:26