VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap
F13

Samspel Beröm Kamratskap
2023-03-24 12:56
Vilken KickOFF!

En sån dag tjejerna hade, mycket skratt och skoj. Många pulshöjande aktiviteter och man fick pressa sin stressnivå i många aktiviteter, Även ledarna fick sättas på test. 

Det här tar vi verkligen med oss som en energikälla till utomhusträningen som drar igång nu. Det blir NY träningsdag: TISDAGAR 17:30-19:00 vi kommer även ha samarbete med F10 och köra lite träningsmatcher för att vässa upp oss. 

Med detta drar också kioskverksamheten igång, här kan verkligen du som förälder göra en insats genom att ta ett kioskpass eller två. Detta gör att tjejerna får en bra slant till lagkassan, så att vi kan anmäla till flera cuper och lagaktiviteter som visade sig vara en hit! Så snacka med Sofie eller någon annan ledare så planerar vi in ert pass i kiosken under våren. 

Har ni övriga förslag om hur vi kan utöka vår lagkassa tveka inte att komma med förslag. 

 

Som ni ser under kalendern är kommande matcher i ST:Erikscupen upplagda, info och kallelser kommer att komma. Ni kan självklart redan nu lägga in om ni är tillgängliga eller ej via appen SportAdmin. 

 

Nu kör vi!

// Christian, Johan, Sara, Sofie & vid pennan Frida

 

 


Nyhetsarkiv
Spela futsal med SBK2023-12-28 19:53
 
FACEBOOK
ENENDA
TWITTER
SPONSORER