VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap
Herrar

Newroz FC Bredäng
0 - 1
Solberga BK
Newroz FC Bredäng0 - 1Solberga BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 12 april, 20:00
Plats:Bredängs BP 1
Tävling:
Matchnummer: 150020001
Samling:19:00
Vinst i premiären för våra herrar
2019-04-15 21:26
(Bild: Dan Rantala)
På ett kylslaget Bredängs bollplan vann A-laget med 1-0 mot Newroz. 
Vi inledde starkt med hög press mot motståndarna och vann mycket boll på deras planhalva . Vi hade ett flertal kvalificerade målchanser varav ett friläge och två skott från bra läge som borde resulterat i nåt mål . Tillslut kom utdelningen i 39:e matchminuten då Kasper Roberts blir frispelad av Charlie Brogren och satte säkert 1-0 till oss. Newroz hade ett par halvchanser men med vårat säkra försvarsspel så blev det bara halvchanser. 
Andra halvlek trummade vi på ännu mer med vår höga press och med tiden så mattades motståndet rejält . Vi hade även några bra tillfällen att utöka vår ledning med b la ett skott i ramvirket . 
Vi gör som helhet en jättebra match med väldigt få misstag och nu ser vi framåt mot nya utmaningar . Det som glädjer mest är att vi följer gameplan hela matchen och är oerhört fokuserade och alla tar sitt ansvar . 
Nästa match är på Solberga Bollplan "Borgen " söndagen den 28/4 kl 16 då vi gästas av Panellinios IF,
då är ni alla välkomna att supporta oss !



<< Tillbaka

 
 
FACEBOOK
SPORTGROSSEN
COOP
TWITTER
SPONSORER