Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap
Herrar

Försäsongen för herr seniorer.
2019-04-08 17:53
(Bild: Joachim Månsson)
Då har vi haft försäsongen med mycket träning och en hel del matcher i bagaget . Vi började den 9:e januari med inomhusfysen och avslutade nu i helgen med vårat sedvanliga träningsläger hos Roslagsbro If i Norrtälje .

Vi har tränat två gånger i veckan sen i början på januari med två pass inomhusfys och sen i mars ett pass inomhusfys och ett pass ute på Farsta IP. Det har varit bra fart på killarna , trots att det bara varit mycket "springa" . 

I matcherna har vi blandat och gett, vi började i Sportgrossen Cup i Kungsängen som vi spelar i slutet på januar. Det är en inomhushall med konstgräs och en stor 7-mannaplan  . Oftast är det lag som ligger några divisioner högre upp än vi och så var det även i år . Resultaten blev 0-1 mot Storskogen (div 5) och 0-4 mot Kista SC , Segeltorps If och Håbo FF alla tillhörande div 4 .

Första utomhusmatchen hade vi den 8:e februari mot Tullinge BK och det blev även den största förlusten , 0-6, där dom var bättre men resultatet var lite missvisande .då vi ger bort tre mål .

Efter det har vi i mars månad spelat mot FOC Farsta P18 oavgjort 2-2 , Kransen United div 5 förlust 2-4 men vi gör en väldigt bra match . Sthlm Snipers vann vi mot med 1-0 (borde blivit mer ) och sen två stycken 1-3 förluster mot BK Gömmaren div 7 och Reymersholm C-lag . 

Den mest imponerande matchen har varit den vi spelade mot Roslagsbro i söndags på träningslägret , trots fyra tuffa träningspass och trötta killar så spelade vi väldigt bra i framförallt första halvlek då vi orkade spela enligt gameplanen , men tröttnade lite i andra så resultatet 1-1 var rättvist .

Noterbart är att vi har luftat väldigt mycket spelare under det här matcherna så att så många som möjligt ska få lite matcher i benen innan a och b-lagserierna drar igång


Nu siktar vi framåt och på fredag 12:e april har vi seriepremiär i A-lagsserien mot Newroz FC Bredäng . Matchen börjar kl 20.00 på Bredängs BP och ni är hjärtligt välkomna att stödja oss på plats.


Nyhetsarkiv
Matchdag!2020-08-23 08:17
B-lagets hemmapremiär 2018-04-30 12:18
 
FACEBOOK
SPORTGROSSEN
COOP
TWITTER
SPONSORER