Herrar

B-lagets hemmapremiär
2018-04-30 12:18
Ryggbild efter 3-2 målet!! (Foto Magnus Lundgren)

Seger för bilagan i reservlagsserien med 4-2 efter övertygande spel i framförallt andra halvlek .

B-laget tog 3 poäng hemma mot Nackdala efter vinst med 4-2 . Första halvlek bjöd på bra spel från bägge lagen och vi kunde ha gjort ett par mål redan då . I stället är det Nackdala som tar ledningen med 1-0 och behåller den till halvlek .

Andra halvlek så ökar vi tempot lite och redan efter ett par minuet så kvitterar vi genom Rutan Hedenstedt med ett så typiskt mål för honom , han håller sig framme vid mål och trycker in bollen !

2-1 gör Robin Casteberg på ett fint skott från 30 m där deras målvakt är chanslös.

Tyvärr gör Nackdala 2-2 men innan dess så är Rutan väldigt nära på att göra sitt andra mål , men han skjuter över .... 3m från mållinjen , citat från Rutan " man ska ju göra det lite snyggt också ". Jag tycker man ska göra mål :)

Vi fortsätter och öser på och gör sedan 3-2 och 4-2 genom Silvio på två klockrena  passningar från Robin Casteberg och Micke Mantalios .

Till matchen hade vi tre juniorer med Alexander Kallin , Troy Celte och Johannes Lundgren , där Johannes fick utgå i början på matchen med en knäskada och fick åka till sjukhus . Har inga rapporter därifrån men troligtvis är Johannes borta hela vårsäsongen ut .

Alexander och Troy skötte sig alldeles utmärkt och var båda starkt bidragande till våran seger , men jag tycker att hela laget ska ta åt sig av vinsten i söndags .

Kul även att Robin Casteberg är tillbaka som kommer att ge oss ett lugn och slå fina bollar ute på plan.

Matchdag!2020-08-23 08:17
B-lagets hemmapremiär 2018-04-30 12:18