SOLBERGA BOLLKLUBB - POJKAR 10

Yosef Wain
Ronny Forslöf

Provspel

Är du intresserad av att provspela med oss?

Klicka här för att anmäla dig

2 dagar kvar tills uppstartslägret 😊
2022-08-10 16:54

Idag onsdag har vi handlat till frukost och lunchen som vi skall ha till lördagens uppstartsläger.

08.00-08:45 Frukost

Meny: Filmjölk eller yoghurt med cornflakes, smörgås (limpa, ostskiva, gurkskiva) ½ apelsin ”klyftor”, vatten Mellon.

09:00 -12:00 Träning

12:15 - 13:00 Lunch

Meny:  Fiskpinnar med pulvermos, råkostsallad (vitkål, morötter), knäckebröd med smör, ½ äpple, ett glas lättmjölk eller vatten, Ketchup.

13:00 – 14:30 Teori

Glöm inte att läggar er tidiga fredagskväll så ni orkar upp och är taggad till ett grymt miniläger.

DET ÄR VI SOM ÄR SBK P10

SBK P10 NYHETSBREV "SOMMAREN" 2022
2022-07-22 13:58

SBK P10s digitala nyhetsbrev ger dig nyheter och annan aktuell information från vår verksamhet, som till spelade matcher, trivselaktiviteter och mycket mera.

Nu vill vi även att släkt och vänner också ska kunna få information ifrån P10, vad om kommer att hända eller ha hänt.

Läs vårt ANDRA nyhetsbrev nr 2 |KLICKA HÄR|
För att Prenumerera på vårt nyhetsbrev |KLICK HÄR|

Trivselaktivitet se allsvensk fotboll på Tele2 arena, Hammarby IF möter Degerfors IF!
2022-07-19 20:02

Måndagen den 22 augusti tänkte vi se allsvensk fotboll på Tele2 arena.  Hammarby IF möter Degerfors IF. Match start 19:10.

Vår tränare Ronny har fixat ett antal biljetter så det ni själva måste stå för är resan dit och hem.

MEN vi skulle vilja ha med 2-3 föräldrar extra som hjälper till med att hålla ihop gruppen och aktiviteten. Anmälan görs via vår app (sportadmin), anmäl om barnet ska med och skriv i kommentarsfältet om ni (vuxna) kan vara med och hjälpa till. Vi återkommer kring hur vi ska styra upp det. Antingen åker vi dit kommunalt gemensamt, eller om vi har möjlighet att åka med bil.

Varmt välkomna till höstens första trivselaktivitet.