P10 vision – lagets ryggrad

De riktlinjer och målsättningar som vi P10 har satts upp är ett medel och ett stöd för alla spelare, ledare och föräldrar i P10.

En för alla, alla för en
Betydelse: Sammanhållning, kamratlighet, kamratanda, laganda, vänskap.

Glädje
Vi vill bygga vår verksamhet i P10 på glädje. Det ska vara roligt att komma till träningar, matcher och andra sammankomster som P10 har. Genom glädje utvecklas vi tillsammans.

Engagemang
Engagemang för oss i P10 är att man gör något tillsammans för att nå samma mål. Vi vill att spelarna i P10 ska visa engagemang på träningar, att föräldrar visar engagemang i sina barn och att ledarna visar engagemang i våra spelare. Tillsammans kan vi nå oanade höjder.

Respekt
Det är oerhört viktigt för oss att förening, ledare, spelare och föräldrar i P10 har stor respekt för varandra, för varandras olikheter och för att vi har olika förutsättningar. Genom en öppen dialog och kommunikation vill vi att respekten ska upprätthållas.

Passion
Passionen (stark känsla)för fotbollen, Solberga BK, laget P10 och lagkompisarna kommer växa fram ju äldre spelaren blir. Vi vill att alla spelare och ledare känner en passion som kan växa till en eld som gör att man kommer trivas ännu mer i P10.

Lagkänsla
När vi har engagemang, passion, glädje och respekt så kommer vi få en stark och gemensam plattform som man kan kalla klubb/ lagkänsla.

DET ÄR VI SOM ÄR SBK P10