SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap

Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

SNART DAGS ATT BETALA AVGIFT FÖR 2022
2022-01-25 08:43

Vi kommer inom de närmaste dagarna att avisera avgift för 2022. Avgiften ska vara inbetald senast 28 februari. Detta är särskilt viktigt om man avser att delta vid årsmötet eftersom endast dem som har

betalat förfallna medlemsavgifter och under mötesåret fyller lägst 14 år äger rösträtt vid årsmötet.

 

Som vi berättat i vårt Nyhetsbrev beslutade årsmötet den 21 mars 2021 att sänka medlemsavgiften fr.o.m. 1 januari 2022 och att införa en ny avgiftsmodell. Den nya modellen innebär att samtliga medlemmar i ett hushåll (familj) registrerade i vårt medlemssystem SportAdmin betalar EN medlemsavgift för samtliga i familjen, och där inbetalad familjeavgift berättigar till en röst per familj/hushåll vid årsmötet.

 

Ni väljer själva vid inbetalning om ni vill betala familjeavgift. Om ni markerar detta alternativ vid er första inbetalning kommer automatiskt övriga familjemedlemmar därefter att endast betala gällande aktivitetsavgift för den verksamhet man deltar i.

 

Detta ger vårdnadshavare till barn som ej är röstberättigade vid årsmötet möjlighet att representera dem under förutsättning att man själv anmält att man vill vara medlem i SOLBERGA BOLLKLUBB som spelare, ledare, styrelseledamot eller supporter. Anmälan görs via hemsidan och vårt anmälningsformulär (klicka på länken).

 

Syftet med den sänkta medlemsavgiften och den nya avgiftsmodellen är följande:

 

  1. Det ska för de allra flesta familjer kosta mindre att vara med i SOLBERGA BOLLKLUBB
  2. Fler ska kunna vara medlem i SOLBERGA BOLLKLUBB

 

I vissa enskilda fall, om man t.ex. har många aktiva barn i SOLBERGA BOLLKLUBB, har föreningen beslutat om ett avgiftstak för barn- och ungdomar (under 20 år) i händelse att den sammanlagda aktivitetsavgiften skulle överstiga 1 900 kr per år och familj. Avgiftstaket omfattar dock inte aktiva familjemedlemmar 20 år eller äldre vilka därför betalar full avgift för den aktivitet de deltar i.

 

I händelse av att era barns (under 20 år) sammanlagda aktivitetsavgift skulle vara högre än det beslutade avgiftstaket (1 900 kr) behöver ni kontakta oss (kassor@solbergabk.se) så att vi kan justera beloppen i ert fall. Vi beklagar att detta inte kan hanteras per automatik men tyvärr saknas funktionalitet för detta i vårt medlemssystem SportAdmin.

 

Läs mer om våra avgifter och hur det fungerar på hemsidan: https://www.solbergabk.se/sida/?ID=248748

 

Hör gärna av er om ni har några frågor om avgifter och medlemskap.

ÅRSMÖTET
2022-01-24 13:25

Föreningens Årsmöte kommer att hållas i klubbhuset onsdagen den 30 mars 2022, klockan 19:00. Lerkrogsvägen 30.

 

Förslag som skall behandlas av Årsmötet lämnas till styrelsen senast torsdag den 3 mars 2022 via mail styrelsen@solbergabk.se

 

Kallelse och förslag till årsmötets dagordning delges föreningens medlemmar onsdagen den 9 mars 2022.

 

Samtliga årsmöteshandlingar till årsmötet kommer finnas tillgängliga för föreningens röstberättigade medlemmar onsdag den 23 mars 2022.

 

Välkomna på föreningens ÅRSMÖTE.

 

Styrelsen

2022-01-24

Valberedningen
2022-01-14 07:38
Ta chansen att påverka.

Just nu söker Solberga BK styrelse personer med vilja att göra föreningen och fotboll bättre.

I styrelsen sitter ett gäng motiverade personer och arbetar med alla möjliga frågor. Allt ifrån hur vi får fler nya medlemmar i alla åldrar, hur vi får dem att älska SBK och stanna kvar i vår verksamhet så länge som möjligt. Men de arbetar också med våra två seniorlag och ser till att de får schysta arbetsmetoder och så god chans som möjligt att representera Solberga BK på högsta nivå.

Styrelsearbetet blir vad du gör det till. Styrelsen har möten ungefär en gång i månaden och det brukar vara en riktigt trevlig stund. De diskuterar det som ligger på bordet för stunden Solberga BK i framtiden, så det är helt rätt tillfälle om du gillar att komma med idéer om olika satsningar.

Vi har en stor spridning på åldrar i styrelsen – alla med ett brinnande hjärta för SBK & fotboll – och det är precis så vi vill ha det.

Vi i valberedningen söker nu intresserade till säsongen 2022. Du kan välja att gå in på ett eller två år. Är du intresserad själv eller känner någon som skulle vara det – hör då av dig till oss i valberedningen.
valberedning@solbergabk.se

Vi behöver era förslag senast den 15 februari. Ju tidigare desto bättre…

 

Med vänlig hälsning
Valberedningen
Thomas Wikander, Dennis Wahlund, Björn Larsson

Bli medlem

Vill bli medlem eller prova på? Klicka här för att registrera dig.

F08/09, 21/01 09:19 
F08/09, 20/01 10:58 
P10, 20/01 09:27 
P10, 13/01 08:28 
 
FACEBOOK
SPORTGROSSEN
COOP
TWITTER
SPONSORER