Vår utgångspunkt är att idrott ska vara roligt för alla och vi vill ge människor möjlighet att känna samhörighet i en verksamhet som är mer än enbart träning, tävling och resultat. Ett medlemskap i SOLBERGA BOLLKLUBB innebär att delta i en kamratlig och trygg social gemenskap som är öppen för alla oavsett ålder, kön, etnicitet och samhällsgrupp, och där barn, ungdomar, seniorer, ledare, föräldrar och anhöriga känner stolthet över de värden som föreningen står för.

Förälder

Här hittar du information om vad du som förälder i Solberga Bollklubb behöver veta.

Spelare

Här hittar du information om vad du som spelare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Ledare

Här hittar du information om vad du som ledare i Solberga Bollklubb behöver veta.

Dagens uppdrag 24 januari
2021-01-24 07:37
Dagens uppdrag 24 januari
24. Sitt på marken och kasta upp bollen i luften. Res dig upp innan bollen studsar i marken.

SBK-UPPDRAGET startar den 1 januari 2021 och pågår till den 24 januari 2021.
Under pandemin som redan präglas av färre träningar, vill vi göra något för att aktivera våra yngre spelare i föreningen.

Solberga BK ansvarar för att hjälpa barnen att delta både i sociala och fysiska aktiviteter även under de omständigheter som situationen med Covid förutsatt.

Detta är ett grymt tillfälle att låta spelarna träna och sysselsätta sig trots att inga träningar just nu genomförs.

Lycka till!

#sbkuppdraget

Gårdagens uppgift 23. Studsa bollen i marken. Snurra ett varv och fånga bollen innan den studsar en andra gång.

Dagens uppdrag 23 januari
2021-01-23 09:36
Dagens uppdrag 23 januari

SBK-UPPDRAGET startar den 1 januari 2021 och pågår till den 24 januari 2021.

Lycka till!

#sbkuppdraget

Gårdagens uppgift
Ligg på marken med sträckta armar och ben.
Rulla 5 varv åt höger och 5 varv åt vänster.

Inbjudan till domarutbildningen
2021-01-22 09:32

Nu söker vi killar & tjejer som vill bli domare, för att kunna gå domarutbildningen som Stockholms fotbollsförbund anordnar så som måste man vara född 2007 eller tidigare.

Under kursen får du lära dig regler, praktiskt domarskap och du får också information om hur tilldelning av matcher går till.

De som genomgår utbildningen söker sedan 7 mot 7 matcher att döma via Stockholms fotbollsförbund (Stff), men kommer även ha möjlighet att döma en del av Solberga BK:s 5 mot 5 matcher som spelas på Solberga bollplan under 2021.

Information
På grund av dem rådande omständigheterna så kommer alla domarutbildningar genomföras digitalt och det medför vissa krav för att kunna delta och få godkänt på kursen.
Du som deltagare skall sitta i en lugn miljö (likt skola/arbetsplats)

Utrustning

Dator med internetuppkoppling
Webbkamera till datorn (som skall vara på under hela utbildningen)
Mikrofon till datorn

Grunddomarkurs 7 mot 7.
Datum:              lördagen den 13 februari
Tid:                    09.00-15.00
Plats:                 Hemma online, länk skickas innan tillfället
Avgift:                650 kronor Kostnadsfri för aktiva inom Solberga BK
Åldersgräns:     Född 2007 och äldre
Den här nybörjarkursen vänder sig till tjejer och killar som minst fyller 14 år under år 2021.*
Sista anmälningsdag 2021-01-25

Grunddomarkurs 7 mot 7 Endast tjejer

Datum:              onsdagen den 3 mars (Sportlov)
Tid:                    09.00-15.00
Plats:                 Hemma online, länk skickas innan tillfället
Avgift:                650 kronor Kostnadsfri för aktiva inom Solberga BK
Åldersgräns:     Född 2007 och äldre
Den här nybörjarkursen vänder sig till tjejer som minst fyller 14 år under år 2021.
Sista anmälningsdag 2021-01-29

Vill bli medlem eller prova på? Klicka här för att registrera dig.