VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

Välkommen till sidan för Solberga Bollklubbs ledare!

Den här sidan riktar sig till dig som är aktiv ledare i SBK eller till dig som ämnar att engagera dig som ledare.

Det administrativa syftet med ledarsidan är att ha en plattform där vi som ledare kan dela med oss av information till varandra samt ta del av nyheter från styrelse och kansli.

Det främsta syftet är att skapa en atmosfär av VI-samhet på ledarfronten och bygga upp en starkare och skarpare vision tillsammans genom att känna delaktighet och jobba tillsammans för utveckling på både klubb- och lagnivå.

Via denna ledarsida sköts kommunikationen som gäller för samtliga ledare och när en nyhet läggs upp får ni ett mejl (med Solberga Bollklubb som avsändare!)

De flesta sidor här är skyddade och för att se dem loggar du in uppe i högra hörnet med samma användarnamn och lösen som du har till Sportadmin! Har du inget, skicka ett mejl så löser vi det!

Saknar passerkort
2024-05-20 10:01

Hej!

Vi saknar Passerkort IDF med svart band kortnummer 13449.

//Ronny

Meddelande ifrån idrottsförvaltningen 2024-04-22.
2024-04-22 13:16

Hej!

Ett av 9 manna målen som just nu står, längst ner på löparbanan, ingången från container.

Den skall svetsas och för att inte förvärra så ber vi er att inte använda målet.

Idrottförvaltningen

24 dagar kvar till Supersöndag
2024-04-10 13:04

Supersöndag 5 maj se både dam och herrlag!

Det är dags för supersöndag och den här söndagen är det två specifika matcher som kittlar lite extra. Först ut är vårt herrlag klockan 18:00 som tar emot FC Första och senare under kvällen
klockan 20:00 har vi även vårt damlag som tar emot Enskede FF.

Skulle vi inte tillsammans kunna se vår dam och herrlag och skapa en härlig kväll tillsammans på läktare och varför inte ha bollkillar och tjejer, kanske ansiktsmålning, tillverkning av SBK flaggor vad säger ni finns det något intresse att ta med ert lag och se våra seniorer och skapa en härlig klubbkänsla 😊

Innan vi kan planera så vill vi veta om det är några lag som skulle vilja vara med?
Hör av er till Ronny på kansliet. kansliet@solbergabk.se

DET ÄR VI SOM ÄR SBK!!!!!

Föreningen, 17/05 09:53
Föreningen, 15/05 13:34