Välkommen till sidan för Soberga Bollklubb ledare!

Den här sidan riktar sig till dig som är aktiv ledare i SBK eller till dig som ämnar att engagera dig som ledare.

Det administrativa syftet med ledarsidan är att ha en plattform där vi som ledare kan dela med oss av information till varandra samt ta del av nyheter från styrelse och kansli.

Det främsta syftet är att skapa en atmosfär av VI-samhet på ledarfronten och bygga upp en starkare och skarpare vision tillsammans genom att känna delaktighet och jobba tillsammans för utveckling på både klubb- och lagnivå.

Via denna ledarsida sköts kommunikationen som gäller för samtliga ledare och när en nyhet läggs upp får ni ett mejl (med Solberga Bollklubb som avsändare!)

De flesta sidor här är skyddade och för att se dem loggar du in uppe i högra hörnet med samma användarnamn och lösen som du har till Sportadmin! Har du inget, skicka ett mejl så löser vi det!

Öppettider under Kristi himmelsfärdshelgen
2022-05-25 12:48

Onsdagen den 25 maj stänger kansliet kl. 14.00 och öppnar åter måndagen den 30 maj kl. 10.00.

Grattis Åsa
2022-05-25 07:14

Idag hyllar vi ÅSA som fyller 50 år!
Hipp hipp hurra!

Provkläder
2022-05-20 14:54

Från och med idag fredagen den 20 maj, finns det föreningskläder för utprovning.

Dessa är endast för provning för att sedan göra en beställning hos Enenda.

För beställning klicka |HÄR|

Föreningen, 13/05 08:20