VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

Välkommen till sidan för Solberga Bollklubbs ledare!

Den här sidan riktar sig till dig som är aktiv ledare i SBK eller till dig som ämnar att engagera dig som ledare.

Det administrativa syftet med ledarsidan är att ha en plattform där vi som ledare kan dela med oss av information till varandra samt ta del av nyheter från styrelse och kansli.

Det främsta syftet är att skapa en atmosfär av VI-samhet på ledarfronten och bygga upp en starkare och skarpare vision tillsammans genom att känna delaktighet och jobba tillsammans för utveckling på både klubb- och lagnivå.

Via denna ledarsida sköts kommunikationen som gäller för samtliga ledare och när en nyhet läggs upp får ni ett mejl (med Solberga Bollklubb som avsändare!)

De flesta sidor här är skyddade och för att se dem loggar du in uppe i högra hörnet med samma användarnamn och lösen som du har till Sportadmin! Har du inget, skicka ett mejl så löser vi det!

Kansliet kommer att vara obemannat i morgon tisdagen den 7/2.
2023-02-06 15:10

Kansliet kommer att vara obemannat i morgon tisdagen den 7/2. Är på utbildning.
//Ronny

Bli medlem i vår ledargrupp på Facebook!
2023-01-16 08:16

Solberga bollklubb har en Facebook-grupp där klubbens ledare är med. Många av er är redan med, men det saknas fortfarande många. Ansök här på länken så släpper admin in dig.

Gårdagens Digital fortbildning – fler målvakter
2023-01-12 07:44

I går onsdagen den 11 januari träffades SBK ledare och lyssnade på Stockholms Fotbollsförbunds Digital fortbildning – fler målvakter.

Kvällens föreläsare var Jessica Höglander och Kristin Oscarsson.

Jessica Höglander är fotbollsutvecklare för spelarutbildning flick på StFF och distriktsförbundskapten på flicksidan samt arbetar med ett målvaktsprojekt för SvFF.

Kristin Oscarsson är distriktsförbundskapten på flicksidan och målvaktstränare i Boo FF.

Under kvällen berättade dom om:

Hur man kan få fler spelare att våga testa på rollen

Hur vi kan skapa naturliga förebilder

Enkla verktyg för att kunna bedriva målvaktsträning

Hur målvaktens färdigheter kan övas oavsett övning/spel

Möjlighet till frågor och reflektion

Det kommer även finnas tid och möjlighet att diskutera och samtala med de övriga deltagare.

Nästa steg är att SBK kommer bjuda in alla ledare till ledarträffa med tema MÅLVAKTER.

Inbjudan kommer inom kort 😊

Föreningen, 02/02 09:33