Välkommen till sidan för Soberga Bollklubb ledare!

Den här sidan riktar sig till dig som är aktiv ledare i SBK eller till dig som ämnar att engagera dig som ledare.

Det administrativa syftet med ledarsidan är att ha en plattform där vi som ledare kan dela med oss av information till varandra samt ta del av nyheter från styrelse och kansli.

Det främsta syftet är att skapa en atmosfär av VI-samhet på ledarfronten och bygga upp en starkare och skarpare vision tillsammans genom att känna delaktighet och jobba tillsammans för utveckling på både klubb- och lagnivå.

Via denna ledarsida sköts kommunikationen som gäller för samtliga ledare och när en nyhet läggs upp får ni ett mejl (med Solberga Bollklubb som avsändare!)

De flesta sidor här är skyddade och för att se dem loggar du in uppe i högra hörnet med samma användarnamn och lösen som du har till Sportadmin! Har du inget, skicka ett mejl så löser vi det!

SBK tränarutbildningen C
2021-04-13 09:27
Untitled 1

SBK tränarutbildningen C

Söndagen den 11 april genomförde SBK tränarutbildningen C2 tillsammans med
Stockholms fotbollsförbund i klubblokalen och på Solberga bollplan.

Kursen ger en grundläggande förståelse för fotbollen i Sverige och vilka egenskaper en bra tränare har, utbildningen gäller barnfotboll 6–12 år.

Dag 2 (C2)
08.30 Inledning
08.45 Din spelform
09.45 Fika
10.00 Föräldramöte
11.00 Matchen
12.00 Lunch
13.00 Träningen
14.30 Fika
15.00 Praktik
17.00 Avslutning

Teorin
Det vart många intressanta och långa diskussioner, många idéer föddes.

Praktik
Nyhet i årets första tränarutbildning var att vi hade ”övningsgrupp”, med spelare från våra Flickor 08/09 samt pojkar P09, kursdeltagarna delades i två grupper och tilldelades 2 övningar var som sedan gjorde övningarna tillsammans med tränargruppen.
Spelartruppen var grymma och både kursledarna och kursdeltagarna var supernöjda över killarna och tjejerna.

Det var Niklas Gissberg & Pelle Duveblad som var dagens kursledare och dom var så grymma och så inspirerande och hade ett superinformativt och inspirerande sätt att utbilda.

Kursledarna var väldigt nöjda över mottagandet med fika & lunch samt att man fick möjligheten att lära känna deltagarna mycket mer än när dom hade 24 deltagare, och skulle gärna komma tillbaka J

Nu har vi 5 nya utbildade ledare i föreningen J

Vi säger grattis till
Anders Norman, Emanuel Marklund, Leo Strid, Ronny Forslöf, Troj Celte

information från idrottsförvaltningen (Bokningen)
2021-04-09 10:05

Jag kommer att lägga ut information från idrottssförvaltningen (Bokningen) på vår ledarsida, där det kommer att finnas information gällande Inställda matcher & Ändringsbesked (Träningstider).
Kommer att lägga en notis ledarnyheter samt i vår Facebook grupp

Ronny Kansliet

SBK-mailinglista domar 5 mot 5
2021-04-09 07:49

I 5 mot 5-fotbollen ska Solberga BK själva tillsätta domare.

Om det inte finns någon med domare närvarande ska matchen dömas av någon utan domarkort, t ex lagledare eller en förälder.

Därför har vi skickat ut en förfrågan om att döma våra 5 mot 5 matcher till nya domare som gick domarkurs under våren 2021.

Vi skickade till domare som bor på följande postadresser, Bandhagen, Hägersten, Farsta, Skärholmen, Älvsjö.

Efter vi har fått in domare som kan tänkas döma några av våra 5 mot 5 matcher, kommer vi att skicka ut våren matcher, där domarna kan bocka i vilka matcher som dom vill döma.

Förhoppningsvis har vi fått alla matcher tillsatta 😊 efter det kommer vi att kontakta domarna.

Föreningen, 16/04 09:26
Föreningen, 15/04 07:52