VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap
F10

SOLBERGA BOLLKLUBB - FLICKOR 10

Vi vill erbjuda en positiv och rolig verksamhet i vilken alla ska utvecklas och uppleva sammanhållning och gemenskap. Därför ska vår verksamhet kännetecknas av följande ledord:

 

  • Gemenskap och sammanhållning
  • Positivt och roligt
  • Utveckling framför resultat
  • Så många som möjligt – så länge som möjligt
  • Finna sin plats i laget

Vi välkomnar alla att delta i vår verksamhet och vi vill att de ska känna glädje i sitt idrottsutövande. Alla har samma värde och ska ha möjlighet att utöva idrott utifrån sina förutsättningar. Oavsett idrottslig talang, kön, kulturell, religös eller etnisk tillhörighet, ska alla genom sitt idrottsutövande känna samhörighet med sitt lag och sina lagkamrater.

 

Kontakt:

 

Lagledare

Tomas Fasth

Ulrika Douglas Alyhr

sbk-f10@solbergabk.se

 

Tränare

Ulrika Douglas Alyhr

Tomas Fasth

Michelle Laurell

Osvaldo Vergara

 

Provspel  

Är du intresserad av att provspela med oss?

Klicka här för att anmäla dig

   
Spela futsal med SBK
2023-12-28 19:53

2 januari bjuder vi in lediga spelare till en Futsal dag på telefonplanshallen
mellan 10.30- 14.00 samling 10.00 vid vårt klubbhus, vi går gemensamt till hallen.

Vi delar in lagen på plats, och spelar matcher under hela dagen!

Dagen är helt kostnadsfri, men anmälan krävs skicka ett mejl till ronny@solbergabk.se

 

Vi vill ha er anmälan senast söndagen den 31 december.

Välkomna

Cjay, Devadarshan, Ishita, Ronny

Älta IF - SBK - 20230529
2023-05-29 06:18

0745 samlades vi vid tempo för avfärd mot Älta IP. Konstigt nog verkade de flesta vara relativt pigga :). Väl framme gick uppvärmningen och förberedelserna innan match bra. De flesta i laget visste att vi skulle möte serieledarna och en del kommentarer om att det inte skulle gå så bra hördes. Istället för att satsa på resultatet bestämde vi oss för att inrikta oss på något annat i matchen, nämligen avslut mot mål. Vårat mål i denna match var att vi skulle ha minst 15 avslut mot motståndarens mål. 

 

När väl matchen började märktes inget större skillnad i nivå mellan lagen. Vi hade mycket boll, vi pressade bollhållaren bra och jobbade hem. Vi gjorde också första målet mycket välförtjänt efter ca 10 minuter efter bra press högt upp i planen. 10 minuter senare släppte vi olyckligtvis in ett mål men det påverkade inte vårat spel alls. Vi fortsatte med hög press och vann bollen flertalet gånger både på mittplanen och vid utspel från Ältas målvakt. Snygga uppspel från mittfält ut på kant och en hel del uppspel bakom Ältas backlinje på vår anfallare resulterade i många målchanser. 

Kort efter deras mål lyckades vi återigen göra mål och 5-7 minuter efter det stod det 3-1 till oss. I första pausen var det för första gången vi som ledde. Det otroliga slit och jobb som tjejerna åstadkom i första perioden medförde i andra och i tredje att vi dessvärre inte riktigt orkade hålla samma tempo och press i hela matchen. Vi orkade inte jobba hem och Älta kontrade in allt för många mål som vi i första perioden inte hade tillåtit. 

 

Allt som allt var det vår bästa match denna säsong, all träning och allt slit varje tisdag och torsdag visade sig på planen. Det är underbart roligt att se hur spelarna har utvecklats. Kan vi reproducera våran insats i första perioden även i period två och tre så kan vi slå vem som helst i denna serie 😁. 

Avslutning - Yoump
2022-10-10 13:16

härF10 åkte till Yoump för att avsluta S:t Eriks-cupen 2022. Vi hade 16 glada tjejer som lyckades hoppa sig trötta utan att skada sig  😉. Pizza och slush var däremot inget som de rekomenderade.

En lyckad dag trots "maten" 🥳.

 

Flera bilder finns här.

    

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Föreningen, 14/06 14:32 
Föreningen, 14/06 12:31 
Föreningen, 13/06 14:55 
Föreningen, 12/06 15:02 
Föreningen, 17/05 09:53 
 
FACEBOOK
ENENDA
TWITTER
SPONSORER