VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

SOLBERGA BK - P12
Målsättningarna med verksamheten är att:
  • Barnen har roligt och genom detta lär sig spela fotboll.
  • Erbjuda barn en verksamhet som utvecklar och stimulerar ett intresse för fotboll samtidigt som deras behov av rörelse tillgodoses.
  • Lära barnen grundläggande fotbollsteknik och introducera dem i träningssituationen.
  • Lära barnen att visa hänsyn till varandra och respektera regler.
  • Introducera barnen i spel 5 mot 5.
Ledstjärnor för verksamheten är att:
  • Med bollen i centrum bedriva en allsidig träning som kännetecknas av lekfullhet och spelglädje.

• Tänka och agera långsiktigt i syfte att främja ett långvarigt intresse för fotboll hos barnen.

• Skapa möjligheter för alla spelare att ”lyckas” utifrån sina egna förutsättningar.

Vår värdegrund

Vi vill erbjuda en positiv och rolig verksamhet i vilken alla ska utvecklas och uppleva sammanhållning och gemenskap. Därför ska vår verksamhet kännetecknas av följande ledord:

• Gemenskap och sammanhållning
  • Positivt och roligt
  • Utveckling framför resultat
  • Så många som möjligt – så länge som möjligt
  • Finna sin plats i laget

Vi välkomnar alla att delta i vår verksamhet och vi vill att de ska känna glädje i sitt idrottsutövande. Alla har samma värde och ska ha möjlighet att utöva idrott utifrån sina förutsättningar. Oavsett idrottslig talang, kön, kulturell, religös eller etnisk tillhörighet, ska alla genom sitt idrottsutövande känna samhörighet med sitt lag och sina lagkamrater.

Kontakt:

Lagledare
Emanuel Marklund
sbk-p12@solbergabk.se

Tränare

Emanuel Marklund

Rickard Larsson

Richard Gahn

Provspel

Är du intresserad av att provspela med oss?

Klicka här för att anmäla dig

Ingarö Skärgårdscup 2022
2022-08-15 23:04

Helgen 13-14 augusti spelade laget Ingarö Skärgårdscup. Vädret bjöd på strålande sol, höga temperaturer och minimalt med skugga. Killarna fick dricka mycket vatten och många byten under matcherna.

På lördagen spelade vi 7 mot 7. Det var fyra matcher av skiftande karaktär. Tillslut blev det 2 vinster och 2 förluster. På söndagen fick våra killar födda 2013 spela 5 mot 5. Då blev det 2 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

Vi vill tacka alla spelare som kämpat och gjort sitt yttersta samt föräldrar hejat på.

/Emanuel & Rickard

2021-11-22 21:27

Första ordentliga vinterträningen!

Starkt jobbat av alla grabbar som trotsade kyla och snöyra. Började träningen med ett fys och koordinationspass. Fortsatte med skottöving och avslutade med match där tränarna fick bevisa färg 😆 Roligt spel blandat med snöbollskrig!

Solberga Cup 2021
2021-10-31 11:51

Helgen 30-31 oktober var det äntligen dags för Solbergas egna cup!

Vi ställde upp med två lag, P13 spelade på lördag och P12 spelade på söndag.  De spelade 3 matcher vardera à 20min. P12 fick för första gången spela 7 mot 7. Det var jämna fina matcher. Alla kämpade bra.