SOLBERGA BOLLKLUBB - POJKAR 11

Vill du börja spela i Solberga BK P11, kontakta vår Lagledare Annica via någon av kontaktvägarna nedan.

sbk-p11@solbergabk.se

annica.dejfors@gmail.com

Tele: 0736-002437

Anmälan kan också göras här (klicka på länken)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi vill erbjuda en positiv och rolig verksamhet i vilken alla ska utvecklas och uppleva sammanhållning och gemenskap. Därför ska vår verksamhet kännetecknas av följande ledord:

• Gemenskap och sammanhållning
  • Positivt och roligt
  • Utveckling framför resultat
  • Så många som möjligt – så länge som möjligt
  • Finna sin plats i laget

Vi välkomnar alla att delta i vår verksamhet och vi vill att de ska känna glädje i sitt idrottsutövande. Alla har samma värde och ska ha möjlighet att utöva idrott utifrån sina förutsättningar. Oavsett idrottslig talang, kön, kulturell, religös eller etnisk tillhörighet, ska alla genom sitt idrottsutövande känna samhörighet med sitt lag och sina lagkamrater.

Laserdome-film #2
2021-03-20 13:03

Laserdome-film #1
2021-03-20 12:59

Laserdom
2021-03-20 12:51

Idag spelade P11 Laserdome. Både killarna och ledarna tyckte det var superkul och är gärna något dom gör igen.

Ett stort tack till alla er vårdnadshavare, föräldrar, släktingar och vännter som gjort det möjligt med erat kämpade i alla försäljningar som vi genomför.

MVH

Ledarna