SOLBERGA BOLLKLUBB - POJKAR 11

Vill du börja spela i Solberga BK P11, kontakta vår Lagledare Annica via någon av kontaktvägarna nedan.

sbk-p11@solbergabk.se

annica.dejfors@gmail.com

Tele: 0736-002437

Anmälan kan också göras här (klicka på länken)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi vill erbjuda en positiv och rolig verksamhet i vilken alla ska utvecklas och uppleva sammanhållning och gemenskap. Därför ska vår verksamhet kännetecknas av följande ledord:

• Gemenskap och sammanhållning
  • Positivt och roligt
  • Utveckling framför resultat
  • Så många som möjligt – så länge som möjligt
  • Finna sin plats i laget

Vi välkomnar alla att delta i vår verksamhet och vi vill att de ska känna glädje i sitt idrottsutövande. Alla har samma värde och ska ha möjlighet att utöva idrott utifrån sina förutsättningar. Oavsett idrottslig talang, kön, kulturell, religös eller etnisk tillhörighet, ska alla genom sitt idrottsutövande känna samhörighet med sitt lag och sina lagkamrater.

Härlig premiär för S:t Eriks-cupen!
2021-05-08 18:01

Idag var det äntligen dags för premiären i S:t Eriks-cupen!

Två bra matcher i fantastiskt vårväder. Killarna spelade mycket fint fick äntligen testa på det vi har övat på hela vintern och våren i matchspel.

Laserdome-film #2
2021-03-20 13:03