VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap

Föreningskläder

Medlemmar i Solberga BK och andra har möjlighet att köpa våra  profil- och träningskläder via vår sponsor och samarbetspartner ENENDA i Västberga. Samtliga plagg är av märket PUMA och urvalet innehåller allt från strumpor, shorts och tröjor till overaller och jackor.

 

Beställning görs via https://enenda.se/se/ och betalning av beställda produkter sker vid beställning, antingen via faktura (Klarna Faktura) eller via kortbetalning (Visa och Mastercard).

 

Normal leveranstid för lagerförda produkter är 2 – 7 arbetsdagar och beställda varor kan antingen levereras via DHL eller avhämtas i ENENDAS butik i Västberga, Elektravägen 5.

 

Leveranstid för produkter listade som beställningsvaror är i normala fall cirka två veckor. Under beställningshögsäsong, (april-maj) kan dock leveranstiden på beställningsvaror vara upp mot fyra veckor. Avikelser kan självklart förekomma men i sådana fall blir ni kontaktade av ENENDA.

 

Om man väljer att hämta själv i butik kommer man att få ett meddelande när varorna finns klara för leverans. Har man valt frakt skickas varorna med Posten till angiven mottagningsadress så fort de är klara. 

 

Vid leverans via Posten tillkommer fraktavgift – Egen avhämtning kostar dock inget extra utom den tid det tar att bege sig till ENENDA i Västberga.

 

För detaljerade köpvillkor hänvisas till https://enenda.se/se/ och informationen där om köp- och leveransvillkor.

 

Matchkläder

 

Fr.o.m. 1 januari 2020 tillhandahåller laget matchtröjor till sina spelare. Lagets ledare ska ha en förteckning/lista över lagets tröjor (storlek och nummer). Mall för detta finns att hämta på hemsidan under Dokument/Styrdokument. Vid behov meddelar laget föreningen detta (mejl: material@solbergabk.se) och föreningen ordnar sedan så att beställda tröjor levererars till laget. 

Kläder och utrustning
Fotboll är en relativt billig sport när det gäller utrustning. Den grundläggande principen är att anpassa klädsel efter rådande väderlek eftersom vi spelar och tränar i alla väder så länge underlaget är spelbart. Utomhus använder vi fotbollsskor avsedda för spel på konstgräs. Inomhus använder vi särskilt avsedda inomhusfotbollsskor. I nödfall kan vanliga gymnastikskor för inomhusbruk användas - men vår rekomendation är att använda rätt sorts skor. De stora sportbutikerna har vanligtvis kunnig personal som kan hjälpa er att välja rätt modell av skor. Benskydd är ett måste i all fotbollsverksamhet  – utan benskydd får spelare (enligt regelverket) inte delta i match. Inomhus fungerar vanlig t-shirt och ett par shorts eller träningsoverallsbyxor bra inledningsvis. Vi föredrar dock om våra spelare även på träningarna är enhetligt klädda. 
 
FACEBOOK
ENENDA
TWITTER
SPONSORER