VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap

Försäkringar

  • Alla spelare som betalat medlemsavgift omfattas av det grundläggande försäkringsskydd som SvFF har tecknat med Folksam. 
  • Försäkringen gäller vid olycksfallsskada som inträffar under deltagande i av SvFF, dess distriktsförbund eller förening anordnad match, organiserad träning i fotboll eller fotbollsskola samt under direkt färd till och från dessa aktiviteter. 
  • Försäkringen ger dig ett bra grundskydd i händelse av skada under träning eller match men för ett mer heltäckande skydd är det bra att komplettera med egen sjuk- och olycksfallförsäkring. 
  • I försäkringen ingår tjänsten Råd och Vård för idrottsskador som innebär att du kan prata med en fysioterapeut om hur du undviker, behandlar och anmäler idrottsskador. Vid eventuell skada bedömer Fysioterapeuten om du behöver vård för den och bokar i så fall in dig för ett kostnadsfritt besök hos en sjukgymnast eller en läkare specialiserad på idrottsskador.
  • Vid olycksfallsskada och "Råd och Vård för idrottsskador" ringer du Folksam Idrott, telefon 020-44 11 11 (vardagar 8 - 17).
  • För utförligare information om omfattning och villkor se: https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/fotboll
 
 
FACEBOOK
ENENDA
TWITTER
SPONSORER