Herrar
Referat: Newroz FC Bredäng - Solberga BK
Vinst i premiären för våra herrar
2019-04-15 21:26, Herrar
(Bild: Dan Rantala)
På ett kylslaget Bredängs bollplan vann A-laget med 1-0 mot Newroz.
Herrar
Försäsongen för herr seniorer.
2019-04-08 17:53, Herrar
(Bild: Joachim Månsson)
Då har vi haft försäsongen med mycket träning och en hel del matcher i bagaget . Vi började den 9:e januari med inomhusfysen och avslutade nu i helgen med vårat sedvanliga träningsläger hos Roslagsbro If i Norrtälje .
2019-03-18 23:35
Få utför handlingar som gör avtryck i historien och vi har inte för avsikt att förändra världen. Vi försöker bara skapa en så bra förening som möjligt för alla.

Om en vecka, måndag 25 mars, är det årsmöte i föreningens klubbhus. Inför detta möte finns för tillfället en vakans i styrelsen som suppleant.

Om du som läser detta gillar att göra skillnad och tror att även små förändringar kan göra stor skillnad, varför inte anmäla ditt intresse att vara med och göra skillnad till oss?

Mejla oss i så fall på valberedning@solbergabk.se och berätta lite om dig själv och vad du brinner för.
2019-03-05 22:35
Mötesordning och årsmöteshandlingar tillgängliga via hemsidan.

Alla medlemmar är välkomna till årsmötet. Medlem som har betalat förfallna medlemsavgifter och under mötesåret fyller lägst 14 år äger rösträtt på mötet.

Damer
Referat: Tungelsta IF - Solberga Bollklubb
Träningsmatch mot Tungelsta IF
2018-10-28 19:30, Damer
(bild: Katarina Back)
Solberga BKs damlag blev inbjudna till träningsmatch av Tungelsta IFs damlag denna oktober dag när snön hänger i luften. Vi har mött Tungelsta IF två gånger under säsongen och båda dessa gånger har vi inte lyckats få ihop ett fullt lag. Vi är denna gång ett fullt lag och har även en avbytare till matchen och känslan är positiv.
Båda lagen börjar spelet bra och det känns som en jämna match. Efter ca 10 min spel så får Solberga BK sin första chans till att göra mål. Sedan känns det som att Solberga BK har övertaget i matchen. Efter första halvlek så leder Solberga BK med 5-0. I andra halvlek så tappar vi lite och Tungelsta kämpar på och det resulterar i att vi släpper in två mål. Slutresultatet blir 9-2 till Solberga BK.
Ett bra slut på en säsong som har varit allt annat än lätt.

(Text: Katarina Back)

NYA SPORTEN