Herrar

Två till träningsmatcher spelade för Herr seniorer
2020-03-23 20:43
Vårat A- lag har spelat två träningsmatcher till och de spelades mot Söderort United FF och Newroz FC .
Det blev en vinst och förlust .
Söndagen den 15/3 spelade vi borta mot Söderort United då vi återigen trillar boll ganska bra . Vi gör dock ett par misstag som resulterar att dom gör ett par mål . Likt den första matchen mot Snipers tar vi över i andra halvlek helt och hållet men lyckas inte komma i kapp . Slutresultatet skrivs till 3-4 och våra mål görs av Tobbe , Alexander och Loke.

Igår söndag 22/3 så gästade vi Newroz på Bredängs bollplan . Det var nog det bästa motståndet hittills men vi lyckades manövrera ut dom med fart och bra passningskombinationer . Dock har vi några stunder i matchen när vi bjuder in motståndarna men utan att dom skapar några jätteläge . Slutresultatet denna match blev 5-1 i vår favör där Kappe gjorde tre mål och Fabian två .