Solberga BK breddar verksamheten och startar ett P17-lag inför säsongen 2022

Om du är en fotbollsspelare som vill utvecklas i en seriös verksamhet men samtidigt inte har möjlighet att satsa all din fritid på fotboll så är detta initiativ för dig.

Vår målsättning med satsningen är att ge aktiva breddspelare möjlighet att fortsätta spela fotboll och utvecklas samtidigt med att man studerar på gymnasiet. Vi kommer inte kräva att man tränar tre fyra gånger i veckan och därutöver spela match men vi förväntar oss hög närvaro vid de två tillfällen i veckan vi kommer att träna. Duktiga aktiva spelare kommer även att ges möjlighet att spela med föreningens representationslag.

Verksamheten kommer att ledas av tränare med lång erfarenhet som ungdomsledare i fotboll. Utöver träning året runt på nya fräscha Solberga Bollplan kommer även ett träningsläger arrangeras på Gotland under försommaren 2022.

Träningen startar nu i slutet av oktober och just nu är 15 spelare klara för spel men vi välkomnar fler spelare som vill utvecklas utan att samtidigt behöva satsa all sin tid på fotbollen. Om du är intresserad av att utvecklas och vill bli en del av vår resa uppåt i seriesystemet, anmäl dig via vår hemsida så kontaktar vi dig:

Föreningen, 14/10 13:10
Föreningen, 04/10 10:36