SOLBERGA BOLLKLUBB - FLICKOR 2012

Richard Gahn
Katarina Back

Provspel

Är du intresserad av att provspela med oss?

Klicka här för att anmäla dig

Tullinge Triangel Pojkar FK - Solberga BK
2020-06-07 11:24
Vi spelade sista matchen för våren borta mot Tullinge Triangel Pojkar FK på Brantbrinks IP.
Det var perfekt fotbollsväder och tjejerna var supertaggade. Det var en rolig match med mycket spel åt båda håll, men Solberga BK F12 var det uthålligaste laget denna gång.
Bra jobbat tjejer, vi hoppas på en lika bra början på hösten med första matchen i augusti.
F11/12 anmälda till Mini Tiger Cup
2020-06-04 22:51
F11/12 är anmäld till Mini Tiger Cup som spelas den 14-16 augusti på Skarpnäcks Sportfält. Laget är garanterad 6 matcher och spelas både på konstgräs och naturgräs.
Solberga BK - Sörskogens IF
2020-05-16 11:00
Idag tog vi emot Sörskogens IF hemma på Solberga BP.
Vi började matchen mycket bra och lagen var jämna, längre in i matchen så tappade vi vårt spel och då fick motståndarna medvind. Men mot slutet av matchen så plockade vi upp spelet igen och avslutade lika strakt som vi började.
Perfekt väder för fotboll och tack till Sörskogens IF för en bra match.