Solberga BK vision är att vara självförsörjande med föreningsdomare till 5- och 7-manna matcher där vi ger våra egna ungdomar möjlighet att utvecklas som domare.

Just nu är vår nya domarsida under uppbyggnad. Vi arbetar för fullt för att få alla bitar på plats och du kommer inom kort kunna läsa mer om vår domarsida och vår verksamhet, så håll utkik!
Domaruppdrag 5 mot 5
2022-04-20 11:00

Hej på er!

Hoppas att ni alla mår bra, nu finns vårens domaruppdrag uppe på vår hemsida.

Vi sjukdom eller förhinder meddelas Ronny senast fredag 14.00 efter 14.00 och på matchdagen, hör ni av er till någon annan domarekollega.

Glöm inte att hämta ert domar paket 😊

Må så gott och lycka till!

SBK-DOMARPAKET
2022-04-07 09:43

Nu är förberedelserna i full gång med våra domar paket 😊

I domar paketet innehåller det följande:

Domarpipa.
Band till domarpipan.
Kvitto.
Rött och gult kort, penna, anteckningsblock, fodral.
Domartröja.
Domar shorts.
Domarstrumpor.

Nu kommer ni att få prova domartröjorna och shorts, domarna från F08/09 kommer ni att kunna prova det innan eller efter er träning och det gör ni tillsammans med Katarina.

Ethan & Jan ni kan prova domartröjan före P10 träningarna måndag – onsdag 16.30.

Startskottet
2022-03-09 08:45

Igår tisdagen den 8 mars startade Solberga BK upp en domargrupp.

Vi vill se till att vi har en stabil och välutbildad domargrupp som skall stötta att stärka våra domare. Vårt mål är få domarna att känna sig bekväma i sin roll som också bidrar till positiva matchupplevelser både för våra egna lag, och för besökande lag.

Ronny Forslöf Kansliet (tillsättning av domare 5 mot 5, administration, sportadmin)
Jan Saaristu (Mentor/stöd)
Amalia Dörmann
Ethan Li
Felicia Back
Freja Fogelberg
Minou Blonski

Domargruppen träffas 2–4 gånger per år.
Mars, möte 1 (Lägg domarschema 5 mot 5, våren)
Augusti, möte 2 (Lägg domarschema 5 mot 5, hösten)
September, möte 3 (Solberga Cup)
December, möte 4 (Säsongen 2022, avslutning med pizza)