VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!

Solberga BK vision är att vara självförsörjande med föreningsdomare till 5- och 7-manna matcher där vi ger våra egna ungdomar möjlighet att utvecklas som domare.

Just nu är vår nya domarsida under uppbyggnad. Vi arbetar för fullt för att få alla bitar på plats och du kommer inom kort kunna läsa mer om vår domarsida och vår verksamhet, så håll utkik!
Vill du bli domare!
2023-12-12 09:12

Då har vi en HÄRLIG NYHET, Solberga BK kommer att tillsammans med Stockholms fotbollsförbund genomföra domarutbildningen endast för spelformen 5 mot 5.  Året du fyller 14 år (2010) eller tidigare kan du anmäla dig till Solberga BKs grunddomarkurs och få döma Solberga BKs 5 mot 5 matcher - 2024.

NU ÄR ANMÄLAN ÖPPEN
Utbildningen är gratis
Endast 10 platser till vårens platser med start februari/mars.

Anmäl er genom att klicka |HÄR|

För mera information kontakta Ronny Forslöf på kansliet.

Domaranmälan Solberga Cup 2023
2023-06-12 12:06

Solberga Cup 2023 tar emot intresseanmälan från domare som vill vara med och döma i cupen.
Vi ser gärna att ni SBK DOMARE anmäl ert intresse.
Ni domare är en mycket viktig resurs och del i arrangemanget för cupen.

Anmälan görs genom att klicka | H Ä R |

Domaruppdrag 5 mot 5 (Hösten 2022)
2022-08-04 11:31

Hej på er!

Hoppas ni har haft & har ett skönt sommarlov, nu finns höstens domaruppdrag uppe på vår hemsida. |KLICKA HÄR FÖR ATT SE LISTAN|

Vi sjukdom eller förhinder meddelas Ronny senast fredag 14.00 efter 14.00 och på matchdagen, hör ni av er till någon annan domarekollega.

Lör 24/4 17:00