F08/09

Dennis Wahlund
Axel Ahlström

Provspel

Är du intresserad av att provspela med oss?

Klicka här för att anmäla dig

F08/09 NICOPIA CUP 2022
2022-08-10 09:26

Officiell video från Nicopia Cup 2022.

Vi startade hösten med att åka till Nicopia Cup i Nyköping. Vi spelade första matchen fredag kväll i ösregn mot Lotorps IF. När matchen var slut så gick vi för att äta i restaurangen i Rosvalla arena. När vi sedan blöta och mätta kom till hotellet så var det många spelare som fortfarande var uppspelata så vi tag en promenad genom Nyköping centrum. Dag 2 började med en gemensam frukost kl 8 på hotellet och sedan bar det av i bilarna till Rosvalla arena, denna dag var det strålande solsken och blåst. Första matchen spelade vi mot Nyköping BIS och andra matchen var motstånden Romfartuna GIF. Lunch och middag serverades på Rosvalla Arena. När vi kommer tillbaka till hotellet så vill några gå och titta i affärer medans andra bara vill hänga på rummen. Dag 3 började med frukost kl 8 på hotellet och det är nu ett gäng ganska trötta spelare som kommer till frukosten. Efter frukosten så packar vi ihop alla väskor och packar bilarna för att åka sista dagen till Rosvalla Arena. Det blir en lång dag med mycket väntan då matcherna lottas under dagen. Vi spelar första matchen mot Tranås FF och sista matchen mot Nyköping BIS som går till straffar. Molly som stod i mål denna match räddar en straff.

Det var en bra helg med mycket skratt och vi känner att vi har bra förutsättningar inför Sanktan.

Stort tack till föräldrarna som följde med och hjälpte till under denna helg.

/Ledarstaben F08/09

Oavgjort borta på Stuvsta IP
2022-05-25 20:00
(Foto: Dennis)

Med regnet hängande i luften så åker vi en onsdag kväll till Stuvsta för att möte Stuvsta IF borta. Det är en ganska jämn match som vi leder fram till sista perioden då Stuvsta IF lyckas kvittera efter en fantastisk räddning av målvakten som gick ut till en retur.
Mål av Corinne, gröna kortet fick Matilda.

/Ledarstaben

Seger på hemmaplan
2022-05-22 16:45
(Foto: Dennis)

Trots en tidig matchstart så var tjejerna taggade från start när Huddinge IF gästade Solberga BP för match i Sanktan.

Bra spel från båda lagen, men Solberga gick segrande ur fighten och kunde inkassera sin andra raka seger. Matchen slutade 3-1, efter mål av Noëlla (2) och Corinne (1).

Grönt kort: Molly

/Ledarstaben