F08/09

Emma Blonski
sbk-f08@solbergabk.se

Provspel

Är du intresserad av att provspela med oss?

Klicka här för att anmäla dig

Premiären avklarad
2021-05-08 15:30
(Foto: Dennis)

Årsta FF 1 stod för motståndet på ett soligt Årstagårdens Bollplan. När premiärnerverna i båda lagen lagts sig så var det en mycket välspelad och bra match med två mycket jämna lag. Båda lagen bjöd på ett fint passningspel. Nu ser vi fram mot nästa match som spelas hemma på borgen, kommande söndag och där Boo FF 7 står för motståndet.

Tabellen och senaste resultaten hittar ni här.

Ledarstaben tipsar om
2021-04-30 19:00

"WWWK är en unik podcast, därför att den tar med sig lyssnaren tillbaka i tiden, tillbaka till dem allra största händelserna inom fotbollens historia på ett nervkittlande och träffsäkert sätt. Sportjournalisten Erik Niva och mediestrategen Håkan Andreasson guidar oss genom ikoniska milstolpar som från det ögonblicket förändrade fotbollens värld. When We Were Kings är mer än en podcast, det är en dokumentär gjord att lyssna på." - Perfect Day Media

Podcasten finns på Spotify och ni hittar den här (öppnas i ett nytt fönster)

Glädjande nyheter
2021-04-28 18:56

Så kom äntligen nyheterna vi alla har väntat på. STFF meddelade idag att man planerar att starta  S:t Erikscupen från och med nästa vecka.

Forza SBK