på vår hemmaborg Solberga bollplan, matchstart 18.00.

Välkomna!

2024-04-15 15:35
Vinnarlaget från premiären Foto:Rebecca Eriksson

Så var premiären spelad för vårat damlag . Med ett bra och aggressivt spel gav vi inte våra motståndare mycket utrymme att göra något konstruktivt .

Vi var mest på deras planhalva och dom kom i några halv kontringar .

Efter 21 minuter kom till slut 1-0 till oss .  Vi fortsatte att trumma på så när domaren blåste för halvtid leder vi med 5-0.

Andra halvlek ser likadan ut som första , vi hittar genomgående bra kombinationer , vänder spelet från ena kanten till den andra på ett mycket bra sätt . Även i denna halvlek gör vi 5 mål och släpper inte in något mål , så vinst med 10-0.

2024-03-05 08:34

Nu satsar vi inför en ny säsong i division 5 och vi söker spelare på alla positioner, men framförallt en målvakt. Vi värdesätter att du spelat fotboll under några år och är träningsvillig. Vi är ett glatt gäng med mycket fin sammanhållning där vi hoppas att du vill vara vara med och bidra.
Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta oss på damlaget@solbergabk.se eller via telefon till våra tränare Björn Carlsson 0739-880460.