SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap

Hur kan fotbollens ledarskap inspirera näringslivet?

Och hur kan man utvecklas som spelare och människa genom självledarskap? 

Häng med oss tisdagen den 26 maj på vårt unika webbinarium under temat ledarskap. Direktsänt från Friends Arena kl 10.00-11.00. Få tips, idéer och bli inspirerad av våra förbundskaptener och våra landslagsstjärnor under ledning av Frida Boisen. 

En av de extra utmaningarna för oss alla dessa dagar är ledarskap. Hur ser vi på ledarskap och hur jobbar våra förbundskaptener med det? Hur tar de tillvara på tiden för att utveckla både sitt ledarskap och sina team? Hur hittar man vägar genom utmaningarna och hur lägger man fokus på rätt saker? Våra förbundskaptener Peter Gerhardsson och Janne Andersson ger sin syn på hur man kan jobba med ledarskap på distans. 

Inspireras även av vad professionella fotbollsspelare gör i dessa tider för att utmana och utveckla sig själva. Landslagsstjärnorna Magdalena Eriksson och Albin Ekdal ger oss en inblick i sin vardag i Chelsea och Sampdoria. De ger sin syn på hur man kan hålla uppe motivation att nå sina målsättningar och utveckla sitt självledarskap. 

Du kommer också att få tips på inspiration, insikter från våra egna mätningar och några intressanta framtidsspaningar. 


Styrelseutbildning
Strategisk Styrelseutbildning - Inledning / DIGITAL

Datum: 2020-05-06 
Tid: 18:00 - 20.30
Den här kvällen vänder sig till Dig som är förtroendevald, nyvald till föreningens styrelse eller till dig som varit med ett tag och vill ”damma” av kunskaper runt styrelsearbete och vad som styr vårt arbete.

Innehåll:

•Stadgar utifrån RF’s stadgemall.
•Hur ser er förenings stadgar ut?
•Vad innebär det att sitta i en styrelse för en ideell förening?
•Vad bör ni som styrelse tänka på?

Anmäl dig till kvällen och få möjlighet att reflektera över er förenings stadgar, fungerar dom eller behöver dom kanske uppdateras?

Målgrupp:  Förtroendevald i styrelse eller kommitté/råd/arbetsgrupp

Denna utbildning sker i digital miljö via Microsoft Teams. Information om inloggningslänk och lite "mötesregler" kommer i kallelsen. 

Mer information prata med Magnus Asplund utbildningsansvarig

 
FACEBOOK
SPORTGROSSEN
COOP
TWITTER
SPONSORER