VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap
Dam

Stureby SK
19 - 2
Solberga BK
Stureby SK19 - 2Solberga BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 28 maj, 19:30
Plats:Stureby BP 1
Tävling:
Matchnummer: 150067007
Samling:18:30, Stureby BP
Stureby SK - Solberga BK
2018-05-29 00:54
(Bild: Magnus Lundgren)
Nana Korubi Ya Oki - Sju gånger ned, åtta gånger upp, är ett japanskt talesätt med djupa rötter i  japansk kultur, Zen-buddhism, kampkonsterna, m.m. Innebörden är den att oavsett hur många gånger du än faller så reser du dig alltid. Om du så faller 1000 gånger så reser du dig och fortsätter. Framgång är sällan snabb – viktigast är att i alla lägen alltid göra sitt bästa och aldrig ge upp.


Solberga BK är i det mesta vi gör en representant för detta och vårt nystartade damlag är inget undantag. Oavsett motstånd kämpar de tappert vidare ända tills slutsignalen ljuder. Att ge upp trots två-siffrig målskillnad är aldrig ett alternativ. 2018 kommer inte ur resultatsynpunkt eller tabellplacering vara damlagets bästa säsong.. men resultat och tabellplacering är bara siffror. Det vi ser på plan är något som inte kan inte mätas i siffror utan "nana korubi ya oki" i praktiken.

Alla spelare kämpade hårt idag men om vi ska utse någon särskild av dem till dagens spelare så blir det i alla kateogorier Ingrid Burström som tog på sig att vakta målet - Även om slutresultatet säger något annat så gjorde Ingrid många fina insatser i dag. Det skall även tilläggas att Ingrid till sin hjälp hade en bra backlinje som gjorde en mycket bra insats trots hårt motstånd. Solberga hade även flera fina anfall som inte gav motståndarna, trots deras övertag, någon anledning att slappna av och slarva.

Mycket bra insats idag igen tjejer - ni är fantastiska.

(Magnus Lundgren)<< Tillbaka

 
 
FACEBOOK
ENENDA
TWITTER
SPONSORER