VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap
Dam

BK Träsket
0 - 13
Solberga BK
BK Träsket0 - 13Solberga BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 september, 18:00
Plats:Zinkensdamms IP 1
Tävling:
Matchnummer: 150067040
Samling:16:45, Zinkensdamm kl 16.45/Solberga kl 16,20
Vacker kväll och vacker fotboll på Zinkensdamm IP
2021-09-07 09:08

Söndag 5 september bjöd Solberga BKs damer på vacker fotboll på Zinkendamms IP samtidigt som den låga kvällssolen nästan färgade söder orange ;-)

Våra motståndare i denna omgång av Damer 5B var BK Träsket.

Solberga tog i princip kommandot över matchen direkt från start med ett ordnat och fint passningsspel. Det var flera fina och välplacerade djupledspassningar från vårt mittfält som antingen gick centralt in framför våra forwards utan att ställa dem offside, eller till någon av våra yttermittfältare som tog fart med bollen längs kanten. Det syntes att man har övat mycket och att lagspelet börjar sitta. Det var Solberga som höll i bollen och styrde spelet. BK Träsket fick inte många tillfällen att ställa om och de flesta kontringarna stoppades redan på vårt mittfält. Det blev en målrik match som kunde ha blivit ännu mera målrik om inte BK Träsket hade haft en så pass bra målvakt, och om vi hade skjutit mer vid sidan om målvakten i stället för rakt på.... men även om inte alla skott på mål gav utdelning så var det ofta resultatet av mycket fint slagna djupledsbollar. Publiken bjöds även på ett snyggt nickmål på hörna. Derya och Jossan hade ett snyggt sammarbete i andra halvlek där Josssan spelar fram bollen till Derya på högerkanten som i sin tur tar sig in i straffområdet men i stället för att skjuta själv passar tillbaka till Jossan som skjuter ett hårt välplacerat skott i mål strax innanför straffområdet. Inte långt därefter sätter Jossan ytterligare ett hårt välplacerat skott strax utanför straffområdet. Solbergas damer ska vara mer än nöjda med detta resultat som placerar dem högst upp i tabellen... men det finns saker som kan finslipas ytterligare inför kommande match i Damer 5B mot Norrtull den 19 september. Dessförinnan är det också match mot Stureby i SSD 3 Norra (Stockholmsserien).

(Magnus)

 

<< Tillbaka

 
 
FACEBOOK
ENENDA
TWITTER
SPONSORER