Herrar

Första träningsmatchen för säsongen
2020-03-08 22:46
Första träningsmatchen för året stod Sthlm Snipers för motståndet på Åkeshovs BP på söndagkvällen .
Vi tycker vi äger matchen från första stund och spelar en ganska bra fotboll . Men ändå är det Snipers som tar ledningen och har den så  efter första halvlek .
I andra ökar vi på trycket och kan efter några minuter kvittera genom Timothy på pass från Tobias. Vi fortsätter spela bra och gör även 2-1 genom Alexander med samma passningsläggare som i första målet. Snipers  kvitterar på straff men då vi orkar lite mer så gör vi helt rättvist 3-2 genom Kappe Roberts på pass från Erdem . Bra jobbat allihopa , nu tränar vi tisdag och torsdag och söndagen 15:e mars spelar vi ny träningsmatch mot Söderort UTD på Brandbergens BP kl 18.