Förlust i premiären för A-laget i Div 6
2018-04-27 14:49
Strax innan matchstart i premiären mot Jarlaberg

Ett litet sent referat för premiärmatchen kommer här som spelades i  söndags på våran hemmaplan " Borgen "

Det blev dessväre förlust med klara 0-4 som våra motståndare leder med i halvtid . Vi tar ändå över matchen i andra halvlek  och visar att vi kan spela bra fotboll . Tyvärr kommer vi inte ända fram och lyckas inte skapa några vassare chanser att göra några mål på . Kändes som vi hade lite för stor respekt för motståndarna från början .

Tyvärr lyckades vi inte heller i match 2 mot Cassi FF på onsdagskvällen och gick även mållösa därifrån .

Cassi lyckas gör 7 mål på oss  och  i takt med att  vi försöker göra vårt  första mål så släpper vi igenom motståndarna som kan komma fri med Linus lite väl enkelt och rulla in bollen i mål .

I bägge matcherna så finns vårat spel där men vi behöver ta fram det oftare och bättre än vi gjort hittills . Så hårt jobb framöver så ska vi kunna vända på det här .