Referat: BK Gömmaren  - Solberga Bollklubb
2018-03-25 22:12
(Fotograf - Dan Rantala)
Årets första träningsmatch spelades mot BK Gömmaren på Källbrinks IP. Då vi inte har kunnat träna något ute ännu så blev det också vårt första pass utomhus vilket väl märktes emellanåt .
Men vi startar bra och låter bollen rulla runt inom laget och har några bra kombinationer .
I 12:e minuten får vi vår andra frispark strax utanför straffområdet och den ville vårat nyförvärv Cesar Galleguillos ta hand om. Han sköt den snyggt och otagbart i målvaktens vänstra kryss!
Vi fortsätter och spelar bra men mattas något efter 25 min in i matchen och Gömmaren kan komma i några bra anfall. I 36: e minuten får dom en helt korrekt dömd straff och kvitterar vilket också är halvtidsresultatet.
Andra halvlek är bara 3 minuter gammal när vi kommer i ett anfall på vänsterkanten och efter ett samspel av förra årets assistkung Johan H och Cesar så kan Cesar göra sitt andra mål för dagen när han lägger bollen i mål .  Tyvärr kvitterar motståndarna omgående efter avspark och i 55:e minuten gör dom även 2-3 efter lite slarv och markeringsmiss av oss .
Men ok spel av oss i 25 minuter sen hade vi vissa sekvenser som som var bra annars var det en typiskt försäsongsmatch .