Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Solberga BK
13 - 0
Panellinios IF
Solberga BK13 - 0Panellinios IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 april, 16:00
Plats:Solberga BP 1
Tävling:
Matchnummer: 150020010
Samling:15:00
Trupp:Alexander Kallin
Alfons Culafic
Charlie Brogren
David Engqvist
Don Rantala
Johan Hedlund
Kasper Roberts
Kasper Tingberg
Kluvert Eyire Tembu
Ludvig Torstensson
Mehrdad Vafaee
Niklas Håkansson
Samuel Dassi
Sebastian Andersson
Yassine Hayyoun
Vinst för A, förlust för B-laget i söndags
2019-05-01 10:52
Foto: Dan Rantala
I söndags hade vi dubbelmatch då A-laget tog emot Panellionios hemma på ”Borgen” och B-laget gästade FC Illiria på Vårbergs IP .  
Det resulterade i vinst för A-laget med 13-0 och en förlust för B-laget med 2-7.
Redan efter 10 min leder A- laget med 2-0 och våra motståndare har knappt kommit över till våra plan halva . Vi fortsätter med pressen målen fortsätter rinna in så efter första halvlek leder vi med 7-0 . I paus pratar vi om att fortsätta vara tålmodiga och försöka spela vårat spel trots det stora spelövertag vi har .
Vi fortsätter dock som vi gjorde i första halvlek med våran press och lät inte Panellinios få utrymme och komma till några direkt farliga anfall . Vi gör 6 mål till i andra halvlek och vinner alltså med 13-0 ( vilket kan vara rekord för ett A-lag I Solberga BK:s Historia enl Christer B).

B- laget åkte till Vårbergs IP och spelade enligt rapport jämnt och bra mot Illiria , vi tog ledningen med 1-0 och halvlek låg vi under med 1-2. I 65:e minuten reducerar vi till 2-4 och är på gång men mellan matchminut  70-85 så gör dom 3mål när vi blir lite trötta och förlustsiffrorna skrivs till 2-7.

B-laget är spelledigt nu till helgen , men A-laget har en tuff match mot Real Botkyrka som ligger 2 poäng efter oss i serien . Matchen spelas lördag 4:e maj kl 16 på Broängsplan . Ni som vill följa vår väg mot Div 6 , kom dit och stötta oss. 

<< Tillbaka

 
 
FACEBOOK
SPORTGROSSEN
TWITTER
NYA SPORTEN
SPONSORER