F11/12

SOLBERGA BOLLKLUBB - FLICKOR 2011/2012
Målsättningarna med verksamheten är att:

• Barnen har roligt och genom detta lär sig spela fotboll.
  • Erbjuda barn en verksamhet som utvecklar och stimulerar ett intresse för fotboll samtidigt som deras behov av rörelse tillgodoses.
  • Lära barnen grundläggande fotbollsteknik och introducera dem i träningssituationen.
  • Lära barnen att visa hänsyn till varandra och respektera regler.
  • Träna barnen i spel 7 mot 7.
Ledstjärnor för verksamheten är att:

• Med bollen i centrum bedriva en allsidig träning som kännetecknas av lekfullhet och spelglädje.

• Tänka och agera långsiktigt i syfte att främja ett långvarigt intresse för fotboll hos barnen.

• Skapa möjligheter för alla spelare att ”lyckas” utifrån sina egna förutsättningar.

Vår värdegrund

Vi vill erbjuda en positiv och rolig verksamhet i vilken alla ska utvecklas och uppleva sammanhållning och gemenskap. Därför ska vår verksamhet kännetecknas av följande ledord:

• Gemenskap och sammanhållning
  • Positivt och roligt
  • Utveckling framför resultat
  • Så många som möjligt – så länge som möjligt
  • Finna sin plats i laget

Vi välkomnar alla att delta i vår verksamhet och vi vill att de ska känna glädje i sitt idrottsutövande. Alla har samma värde och ska ha möjlighet att utöva idrott utifrån sina förutsättningar. Oavsett idrottslig talang, kön, kulturell, religös eller etnisk tillhörighet, ska alla genom sitt idrottsutövande känna samhörighet med sitt lag och sina lagkamrater.

Kontakt:

Lagledare

Katarina Back

sbk-f11@solbergabk.se

Tränare

Rickard Gahn

Katarina Back

Provspel

Är du intresserad av att spela med oss?

Klicka här för att anmäla dig

Laserdome 17/4 2021
2021-04-17 17:25

Idag var vi på Laserdome.
Det var roligt och tjejerna uppskattade det och hoppas vi kan göra det flera gånger.

Nu är äntligen säsongen 2021 igång
2021-04-06 21:53

Vi tränar tisdagar och torsdagar kl 17:30-19:00 på Solberga Bollplan.

Träning 27/2-21
2021-02-27 13:00

Fler bilder (+5) >>
(Foto: Katarina)
Dagens träning jobbade vi på passningar i olika former, droppboll, stillastående passningar och diagonalpassningar. Vi avslutade med matchspel.
Vi gästades även av en spelare från F08.