VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL ELLER BLI MEDLEM I SOLBERGA BK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solberga Bollklubb
Fotboll, glädje och gemenskap
Sommar aktivitet 2024

SBK Streetfotboll Championship 27 juni
2024-06-28 08:36

Torsdagen den 27 juni arrangerades SBK Streetfotboll Championship 27 juni i ett soligt och varmt Multicourt Solberga BP lite över 29 grader vindstilla.

Vad är Streetfotboll?
Streetfotboll är en flexibel spelform som bara kräver 3 spelare per lag. Spelet präglas av högt tempo, snabba fötter och en hel de finter och tunnlar.

Vad är Fotbollsligan?
Fotbollsligan är svensk fotbolls nya förenklade tävlingsformer. Fotbollsligan erbjuds i sex olika koncept, var av fotboll är ett. I Fotbollsligan – Fotboll kan du tävla med ditt lag i spelform 5 mot 5 och hela vägen upp till 11 mot 11.

SBK Streetfotboll Championship
Det var SBK allra första gång som föreningen arrangerade Streetfotboll som ingår i föreningens sommarlovsaktivitet. Vi fick och upplev festen, farten, finterna och finesserna.

Hur slutade då Streetfotboll Championship?
 Matcherna spelades 3 mot 3 med speltiden 1x minuter. Pojkarnas segrare hette Solis BK efter att ha besegrat Inter BK med 9–8.

Bilder från dagens Championship |KLICKA HÄR|

Streetfotboll Championship
Den 8 augusti kommer vi att arrangera 2: a Streetfotboll Championship.

Inom kort kommer lägger vi ut anmälan 😊

Tack
Vi vill tacka alla som var involverade i denna Streetfotboll Championship. Alla ungdomar som kämpade, alla unga ledare som gav sig aldrig.

Bra jobbat allihop och tack ännu en gång.

 
FACEBOOK
ENENDA
TWITTER
SPONSORER