Träningsmatch för Damlaget
2020-06-14 20:41
Josephine och Derya i ett av Solbergas anfall (Bild: Magnus Lundgren)
Idag söndag 14/6 så spelade damlaget träningsmatch mot BK Träsket på Solberga bollplan . Det var även första dagen som det var tillåtet för ”vuxna” att spela enligt. Svff bestämmelser med hänsyn till Corona-pandemin .
Matchen spelades 3x25 minuter , dels pga värmen och dels för att det var första matchen för året .
Träsket började med mycket boll och spel på vår planhalva men utan att komma till några riktiga målchanser . Däremot hade vi flera snabba omställningar som resulterade i att vi ledde med 2-0 efter det första 25 minuterna .
I början på andra halvleken så reducerar Träsket , men sen tröt orken lite på våra motståndare så plus att vi fortsatte med våra snabba omställningar och ett starkt försvarspel så trillade målen in till oss .
Matchen slutade med 9-2 vinst för våra damer.
Målskyttar för oss var Josefin (6) , Derya , Matilda W och Sara .