SOLBERGA BOLLKLUBB - FLICKOR 2012
Målsättningarna med verksamheten är att:

• Barnen har roligt och genom detta lär sig spela fotboll.
  • Erbjuda barn en verksamhet som utvecklar och stimulerar ett intresse för fotboll samtidigt som deras behov av rörelse tillgodoses.
  • Lära barnen grundläggande fotbollsteknik och introducera dem i träningssituationen.
  • Lära barnen att visa hänsyn till varandra och respektera regler.
  • Introducera barnen i spel 5 mot 5.
Ledstjärnor för verksamheten är att:

• Med bollen i centrum bedriva en allsidig träning som kännetecknas av lekfullhet och spelglädje.

• Tänka och agera långsiktigt i syfte att främja ett långvarigt intresse för fotboll hos barnen.

• Skapa möjligheter för alla spelare att ”lyckas” utifrån sina egna förutsättningar.

Vår värdegrund

Vi vill erbjuda en positiv och rolig verksamhet i vilken alla ska utvecklas och uppleva sammanhållning och gemenskap. Därför ska vår verksamhet kännetecknas av följande ledord:

• Gemenskap och sammanhållning
  • Positivt och roligt
  • Utveckling framför resultat
  • Så många som möjligt – så länge som möjligt
  • Finna sin plats i laget

Vi välkomnar alla att delta i vår verksamhet och vi vill att de ska känna glädje i sitt idrottsutövande. Alla har samma värde och ska ha möjlighet att utöva idrott utifrån sina förutsättningar. Oavsett idrottslig talang, kön, kulturell, religös eller etnisk tillhörighet, ska alla genom sitt idrottsutövande känna samhörighet med sitt lag och sina lagkamrater.

Kontakt:

Lagledare
Katarina Back
sbk-f12@solbergabk.se

Tränare
Richard Gahn
Osvaldo Vergara

Provspel

Är du intresserad av att provspela med oss?

Klicka här för att anmäla dig

Nystartat lag för flickor födda 2012
2019-10-24 19:45
SOLBERGA BK har startat upp ett nytt lag för flickor födda 2012 och välkomnar alla flickor födda 2012 att börja lira boll med oss.
Träning söndagar kl 10-11 i Solbergaskolans gymnastikhall fr.o.m. 17 nov.
Vill du veta mer om laget och hur du anmäler dig? Besök lagets hemsida http://www.solbergabk.se/start/?ID=273358 eller mejla oss på sbk-f12@solbergabk.se, alternativt kontakta Katarina Back på 070-453 95 05

NYA SPORTEN