Referat: Solberga BK - Panellinios IF
Vinst för A, förlust för B-laget i söndags
2019-05-01 10:52
I söndags hade vi dubbelmatch då A-laget tog emot Panellionios hemma på ”Borgen” och B-laget gästade FC Illiria på Vårbergs IP .
Det resulterade i vinst för A-laget med 13-0 och en förlust för B-laget med 2-7.
Redan efter 10 min leder A- laget med 2-0 och våra motståndare har knappt kommit över till våra plan halva . Vi fortsätter med pressen målen fortsätter rinna in så efter första halvlek leder vi med 7-0 . I paus pratar vi om att fortsätta vara tålmodiga och försöka spela vårat spel trots det stora spelövertag vi har .
Vi fortsätter dock som vi gjorde i första halvlek med våran press och lät inte Panellinios få utrymme och komma till några direkt farliga anfall . Vi gör 6 mål till i andra halvlek och vinner alltså med 13-0 ( vilket kan vara rekord för ett A-lag I Solberga BK:s Historia enl Christer B).

B- laget åkte till Vårbergs IP och spelade enligt rapport jämnt och bra mot Illiria , vi tog ledningen med 1-0 och halvlek låg vi under med 1-2. I 65:e minuten reducerar vi till 2-4 och är på gång men mellan matchminut  70-85 så gör dom 3mål när vi blir lite trötta och förlustsiffrorna skrivs till 2-7.

B-laget är spelledigt nu till helgen , men A-laget har en tuff match mot Real Botkyrka som ligger 2 poäng efter oss i serien . Matchen spelas lördag 4:e maj kl 16 på Broängsplan . Ni som vill följa vår väg mot Div 6 , kom dit och stötta oss.