FC Järfälla Indoor 2020
2020-02-09 13:58
Lunch för F11 innan sista matchen (bild: Cristian Canales)
F11 har spelat sin första inomhusturnering. Lördag 8 februari deltog F11 med 10 flickor i FC Järfälla Indoor 2020 i Kungsängens Sporthall. Vi spelade fyra matcher mot följande lag: IFK Viksjö 1, IFK Viksjö 2 och FC Järfälla. Förutom i den sista matchen där motståndare var betydligt snabbare och "aggressivare" än oss var det jämna matcher. En vinst och tre förluster, varav två mycket jämna, får ses som en bra prestation första gången man spelar inomhus. Jämfört med förra årets erfarenhet av matcherna i Sanktan är framförallt matcherna mycket mer intensiva med ett högre tempo. Det är också mycket mer intryck att hantera då det är mycket som händer runtomkring. Tack till alla föräldrar som ställde upp och skjutsade alla till Kungsängen. Nu fortsätter träningen som vanligt fast med ytterligare en pokal som ska vandra runt i laget. Nästa turnering är Sätra Girls Cup i april som f.ö. förra året var F11 flickornas allra första turnering någonsin.